Во моментов среќно и возбудено, открив нешто што цело време ми било пред носот. Колку е добро тоа ќе си покаже времето, ама дека е wow - e!
Во зима ПМС ми трае како и целата зима. До што е, до што не е секој ден сум како во ПМС Март каде си?
На вакви убави и големи денови највеќе се осеќа празнината на тие што повеќе не се со вас. Колку и да се среќни овие денови дупло се тажни, нивното место на трпезата засекогаш ќе останат празни.. Славете со вашите најблиски, барем на вакви денови. Татко мој фалеш премногу ! Христос се роди
Среќна и тажна по малку. Ми недостасуваат тие што заминаа од тука и горе и преку граница некаде далеку.
Глупо, како и секогаш, генерално. Башка скроз настинато, едвај дишам, ме боли грло, врат, коски... Од друга страна, ми годи што е неработен ден и посакувам да беше петок, па да следува викенд. Не дека нешто ќе ми смени, ама психички...
Изиграно, баш денеска мора да се сите со температура кога сите одат на гости, патување или едноставно собрани во поубава атмосфера од сирупи