На татко ми му е името денеска и му честитав и се. Океј сето. Ама ко че си легнам, гледам серија и сам во соба... ми паѓа тешко за празници, буквално секогаш.
Како мало незаштитено девојче.. Имам огромна потреба некој многу постабилен од мене да ме посвои и негува некое време додека закрепнам.
Мислам дека закачив вирус или од психата што имам страв од грипот ме дрма. Почнува да ме тресе, грло да ме гребе, никако да се стоплам. Се надевам дека само сум настинала. Баш сега не ми треба легачење.
Постојано болна едно фати друго пушти незнам дали има крај ова за овие години млади што ги имам претерано е.......
Ако не добијам уште еден ден ќе пукнам Што од неконтролирано јадење, што психата Моментално вака се чувствувам
Се чувствувам како прашинка. Ме утепаа мислите дека сум безвреден, некадарен, глупав, прост, заостанат... Дека сѐ позитивно што сум мислел досега за себе-било грешно. Дека не припаѓам на ова време, во овој свет. Дека се изгубив, барајќи други. Дека дадов сѐ и сега немам што повеќе, и морам да прифатам дека оние што сега даваат сѐ... Уствари, се чувствувам хаотично.
Овој месец финансиски сум исцрпен, значи буквално сум на шкрги и трошам апла умерено се до следниот месец. Ми се појавија непредвидени трошоци од околу 300 евра и тоа што требаше да доплатам уште 1800 евра, сето ми појде, а планирав барем заштедава да ме докрепи до нареден месец да се кренам тро на нозе. Ама ќе се снајдам некако ваму таму ќе поминиме месецот. Во глобала сум супер скоро секое поле ми е под контрола. Одморен, наспијан, најаден, напијан, во добра форма сум, редовно одам теретана... Ајде си легнувам лека ноќ, утре морам да работам за водици, празнично таман да донакалапам за платата.
Уморно, веќе подолго време се осеќам така.. А да ме прашаш од што ни самата незнам да одговорам.. Работата ич не ми е напорна моментално.. А се осеќам ко да сум копала ниви. Само спијам. Ко сум прва си доаѓам дома околу 2 ипол јадам и легнувам 2 саати, станам, јадам, кога ќе излезам кога не, гледам серии и па легнувам.. Неможам ме бута, спијам некогаш по 10-11 саати.. Воопшто не сум во форма.. Земам да вежбам, тегот од 5кг ми е претежок, а сум вежбала и со 10 кг.. Никако да се вратам во нормалаа. А тоа ме излудува.
Denovive odlichno ama se dodeka mi trae ova finansisko iscrpuvanje, spored planiranoto ce se nakrenam Mart mesec vaka ce bidi.. se cuvstvuvam omalaksano haha