Место да се радувам на времето, да излезам и да живеам како сите други, кај мене е скроз спротивното. Патетично, тажно, депресивно.
Лошо, вознемирено. Цело време читам за Вања и ми се повраќа од толку гадни ладнокрвни створења што газат на Земјата.
Сите глупави, биле под влијание на Палчо... Те разбирам како се чувствуваш. И мене уште не ми е јасно како може дете да убиеш бе?! Ни грам памет да се немало А пред убиството Вања ги молела да ја пуштат... Сирото дете, душава ми е на парчиња
Ужасно за никаде. Заглавена во емоции, веќе неколку часа плачам а не знам ни зошто. Како сите проблеми наеднаш да ми се натрупаа, притоа морам да донесам важни одлуки а емоциите во вис. Немам веќе ни солзи
Mislam deka ne postoi covek sto ovie denovi posle kobnata tragedija sto se sluci vo nasava zemja se cuvstvuva ubavo. Licno jas, poznavav mnogu lugje koi zaginaa vo taa tragedija i seuste sum vo shok i neveruvanje... Se cuvstvuvam voznemireno, isplaseno, shokirano, luto, razocarano...Nie sme nebezbedni vo sopstvenata drzava i ova ne smee da prodolzi vaka, mora da se stavi kraj na seto ova! Premnogu mladi lugje go zagubija zivotot, lugje koi gi znam kako sekogas pozitivni, nasmeani, humani, so dobra dusha, talent i cel zivot pred sebe.... NE MI SE VERUVA-OVA E HOROR FILM!
Многу, многу тажно се си викам ќе помине и ова, ама ради 59 души сега мене душава ми е на парчиња. Ова е толку тешко за поднесување! Посебно таткото на детето 21 година што беше срце ми пукнаЧовекот нејќе да живее веќе и тагува по својот син... Видеото неможев да го гледам повеќе од 2 секунди. се молам за повредените, слушнав дека се добри и тоа е единствена добра вест во целата оваа катастрофа
Катастрофално. Се ова ептен ме трогна, мислам дека за скоро нема да се опоравам, ако воопшто можам да се опоравам.
И јас неможам на себе да си дојдам. Психички не сум добра, не ми е до ништо... Завчера кога слушнав премногу се вознемирив и се напив Витамин Б. Али ете денес не сум добра башка касно су легнав вчера