Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Јас се пореметив скроз, те ќе сум добра и расположена меѓутоа дешавката ми остана во глава и тогаш станува ментално отсутна, тажна, депресивна... На сите ни е така! Не уништи случкава скроз психички... Да не знаеме више каде!! Да, траума за целиот Балкан е ова. За цел животмногу трагично, сурово, неодговорен и злобен систем... Немам зборови

MakeDamnSure, Presrekna and st-el like this.
  2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Е баш така, ментално отсутна се осеќам, баш она како коа до ништо не ти е..

Hellobeautiful, Cosmic Girl and st-el like this.
  3. st-el

st-el Популарен член

Јас болка чувствувам, кога ќе помислам на децата, родител сум, еве и сега ми се насолзија очите.... :(
    Ќе пијам таблета повторно....

Last edited: Mar 18, 2025
  4. Cosmic Girl

Cosmic Girl Популарен член

Многу лута, многу. :@

5. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Ја гледав серијата на Нетфликс за пожарот во дискотека во Бразил и се чувствувам лошо тажно вознемирено

6. emiliana

emiliana Форумски идол

Во моментов ја гледам, срцево парче ми е уште толку.

7. BobyPetar

BobyPetar Активен член

Серијата е како предвидување за немилиот настан кај нас. Жално, гледаш и плачеш.

eliesaab likes this.
  8. LadyR

LadyR Популарен член

Like shit веќе три дена... Не ми се верува уште што не снајде сите нас, каде живееме...

Се фатив на неколку пати додека возам деновиве дека сум со исклучен мозок, не перцепирам од околу... Ми е страв некоја глупост да не направам возејќи.

black20, GirlRose, Anaroz1 and 2 others like this.
  9. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Ужасно се чувствувам, ужасно..:u:

Unread and Cutiepie1 like this.
  10. MakeDamnSure

MakeDamnSure Истакнат член

Три дена ужасно, не ми се верува каде сум роден и каде живеам. Дигнав раце од оваа држава и од овој народ, народ кој не заслужува сопствена држава затоа што не е способен да ја води. Од вашата алчност завивте стотина фамилии и идни поколенија во црно. Родители нема никогаш веке да ги гушнат децата поради вас, деца останаа без браќа и сестри, нивните деца нема никогаш да си ги запознаат нивните тетки, чичковци.. деца останаа без мајки и татковци..Зошто? Затоа што решиле да излезат и да играат, да пеат и да се смеат, да го живеат животот со полни гради, а наместо живеење добија, - црна смрт. Градот ќе биде прогонуван од оваа масовно убиство со векови.
    Надежта дека Македонија еден ден ќе се подобри и ќе живееме живот што заслужуваме во мене умре истиот ден засекогаш.​

mece23 likes this.
  11. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Многу ви е гајле вам кој како се чувствува.
    Јас само се чудам како издржав, во два дена изедов едно пециво, една банана и два портокали. Не ми се јаде воопшто.

mece23 likes this.
  12. BeMyFriend

BeMyFriend Истакнат член

Како да сум на небо :*::*::*:

13. Buttermilk

Buttermilk Активен член

Лошо, ужасно.. Солзите сами капат, не се сопираат. Децата до прва требаше да живеат, излегле да се расположат а еве што ги снајде. Сите се прашуваме зошто вака Господи, ама и сите ние во исто време се тешиме дека сите тие невини души сега се на многу поубаво место од ова овде.. И точно е дека Господ, најдобрите ги зема секогаш најпрво, веројатно да не се мачат во оваа наша корумпирана држава... Претежно и преболно е.. Песните нивни од глава не ми излегуваат, не сакам да ги слушам, барем денеска не. И да не ги пуштам, често пати се фаќам како во себе ги пеам. Дали и вам ми е вака, како си помагате? Ден на жалост, кобен црн ден за сите нас..

14. mece23

mece23 Истакнат член

Имам тешко чувство во градиве, како да неможам да вдишам целосно. Сево ова влијаеше на мене со оглед на тоа што сим мајка на 14 годишно дете кое Понеделникот наполна 14 години. Само седам и го гледам, оди на тренинг или на училиште мене очите ми се во вратана, само да си дојде дома. Некако ми се собра се... и немам верба во оваа држава веќе...

15. mece23

mece23 Истакнат член

Уствари никому не му е гајле како се чувствува некој... за жал... со јадењето одамна сум скарана. По два залаци од секој оброк што го готвам...џабе готвам. Многу ми е лошо, ќе ми пукне срцево ;(

Аргентина * likes this.
  16. Kati428

Kati428 Истакнат член

Kako se custvuvam?Uzasno.Koga gledam kakvi IDIOTI i bescustvitelni idioti imam okolu mene..
    60 dusi gi izgubija zivotite,denovi na zalost se..dodeka mene niedna tableta ne me smiruva se okolu mene se smee i roka muzika na najglasno.Sami bile krivi,sami si go barale,otisle i sto sega?Golemo cudo.Uste skoro 200 se po bolnicite niz svetot i toa e golemo cudo.Slusam sum bila nenormalna sto sum padnala vo depresija.Da se nema oset u pm.Ne mi dadoa den za na raat da se iznaplacam da taguvam i sakav da odam na pogrebot od Andrej.Ama koga rabotis so skotovi e toa ti e.Mi se gadi od se da vi kazam.
    Lugje znaci sabotata sprema nedelata dodeka se slucuval pozarot jas sonuvav pozar.Se okolu mene vo plamen,nemam od kade da izlezam,se boram za vozduh..Sripuvam vo 5 kako ulava trcam vo kujna,drugite sobi nema nisto.Vo 7 ili 8 bese otvaram telefonot-citam imalo pozar vo Kocani.Mnogu zrtvi i povredeni..I toa mi bese najjakiot udar.Sekoja nokj sum vo takvi nekoi kosmari.Nenaspana,umorna,depresivna,edvaj mi se pravi muabet.Tolku mladi deca,nasata sakana grupa DNK..lugje so srce polno ljubov..lugje sekogas spremni da pomognat..zlatnata bubamara ja dadoa na licitacija za da pomognat na edno dete da odi da se lekuva..Eden kup koncerti so humanitaren karakter..Andrej i onaka imase srce polno ljubov vlegol na nekolku pati da spasi sto povekje deca..ama poslednoto bilo kobno..Isto i site ostanati koi imale sansa da se spasat go rizikuvaa zivotot za drugi.
    Vecerta ja pejat Ako utre me nema-60 dusi ne go ni docekaa utroto..Uf...i sega eve mi tecat solzi..Strasno boli decki..a nivnite roditeli se vo uste polosa sostojba.Da se molime za Panco i ostanatite da ni se vratat zivi i zdravi.
    A na angelive neka im se svetol patot..neka odat vo rajot..neka ne cuvaat i neka pejat tamu gore.

Liza38, st-el and anggell like this.
  17. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Исто и јас ноќта пред да се случи пожарот сонував некој тесен подрум со многу луѓе се беше темно, од далеку се гледаше некој пожар... И внатре нешто во мене ми викаше дека ќе има пожар. Кога станав сабајлето сфатив дека не било само лош сон. Никогаш ова ми се нема случено да сонувам и следниот ден да се случи. Дали знаете ова какво значење има и има некој збор за тоа?

18. Kati428

Kati428 Истакнат член

Не знам,ама не верувам во тие суверија искрено.
    Сакав да е само кошмар..лош сон..ама беше вистина

19. mece23

mece23 Истакнат член

Како може така да зборуваат... колку млади заминаа ;( и тие што се лекуваат си трајни последици... оффф душата ме боли;(

20. Stark

Stark Форумски идол

Уморен и ми се спие многу.