ненаспано (со оглед а тоа што комшијата буши ), ама сепак сум расположена, полна со енергија. Едно кафе и се среди
Абе се беше супер се досега. Значи како може ЕДНА работа да ти расипи се. И расположение и се. Глупаво се осеќам и изиграно! И ај да престанам, да не напишам глупости, не ме личи голема сум.
и мене комшиите ме разбудија сабајле дури во 10, па пак легнав и еве до сеа спиев али пак они ме разбудија со тоа нивното дерење без култура
Шарено. Сфатив дека мразам да вежбам. Пре би гладувала со месеци, отколку да вежбам. Знам - погрешно е, знам нездраво е , и знам дека МРАЗАМ ДА ВЕЖБАМ! Не ми ослободува негативна енергија, туку напротив, ми набива уште повеќе. А многу мразам кога ќе ми речат - вежбаше денес? А ќе вежбаш? А што те боли тебе таквото? Ти си смени гаќи? А ќе си смениш? !!!!???!!!!!
Супер.Станав порано,средив се низ дома,сега се ми е под конец и на раат можам да седам пред компјутер.Се околу мене ми мириса на свеж глејд спреј и прекрасно е,верувајте.
Дефинитивно, и покрај сите нервози, имам добра карма. И харизма Утре сум на интервју за работа! Јејеје! А не очекував...! Одлично се чувствувам, плус одам на концерт вечер Јеееееееееееееееее!
Се чувствував некако депресивно,ама после кренав ролетни да ме види сонце,си пустив антена 5,ми ги погодија песните и ете сега сум веселааааааа и стварно среќна без некоја посебна причина а инаку и мрза ме фатила нешто па среќниот ден домче ќе си го поминам...само мрзава и казна од библиотека ќе ми донесе зошто не можев ни книгиве да ги вратам