изнервирано од мобилниот не можам да го научам,се трудам се трудам и на крај од толку трудење трудна ќе останам!!!
Нов мобилен? Честито, ќе го научиш. Па и второто не е лошо, ајде за арно нека е. Се чувствувам инаку навежбано. Against all odds, јас и орбитрекот и кардио вежбите веќе еден час како мирно и сложно си играме.
Денес ? ооооо завршив страшна работа по сабајле и сеа сум на работа и сум поспана до немај каде и онака сум си light , не се замарам за ништо ...
Денес се исцедив до последната капка. И колку можев и колку не можев. И сега ќе си се испружам и ќе си гледам фудбал со либето
иако сабајле се чуствував поспано. успеав да си ги завршам сите оврски. па на моменти се осеќав запотено од топлото ни скопско сонце, па малку изморено али ајде животот е таков ако бар малку во денот не се измориш не си го поминал денот. и таман седнав и оп фудбалче хехехе среќна затоа што победија мојте хехехе добро е кога денот ќе го завршите среќни и расположени. колку ми фалеше ова
Убаво беше од сабајлето,ама од 6 часот попладне се се смени.Се е толку лошо,се потсетив на старата грешка,повторно се разочарав во себе и своето однесување од минатото.Сум направила толку голема грешка што сега се одразува на моето расположение и мојот живот,а не можам да превземам ништо за да ја поправам.Толку катастрофално ми заврши денов,за жал...Не сакам веќе да се потсеќам на истото,се разочарувам комплетно...