Se vrativ na forumot posle neznam kolku vreme so seriozni muabeti.. Ne denes, cela nedela mi e uzasna: Imam 34 god Se razvedov pred 4 ipol god. Imam detence 6 god. Pominav izdrzav se. Se smeev i koga ne mi se smese. Skrisno placev dolgo. I tesko mi e realno ama imav nekoja dobra nadev vo mene deka se ke bide dobro. I bese dobro za moment, zapoznav nekoj, kratko se druzevme se dodeka ne prekinav bidejki negovite ne mu davaa da bide so mene. I se povlekov kolku i da e tesko. I zakluciv deka ednostavno stvorena sum za tesko, za maka.. i povtorno se custvuvam mizerno, prazno, nesrekno, neispolneto I valjda Problem ke bide mojata situacija sekogas i valjda na sekoj.
Добредојде назад. Кога вака се осеќаш, не треба да носиш заклучоци и да се затвараш. Остави да поминат емоциите и разочарувањето но без самокритика и себе обвинувања. Еден ден ќе бидеш со некој кој ќе те сака каква што си, со се што имаш да понудиш, а кој е со изградено свое јас, кој знае што сака и ќе биде независен и емотивно зрел. Некој на кој ќе му бидеш сопатник во животот, кец на десетка, сродна душа, а не ситуација. И ќе се сетиш на маминото синче што чека неговите да му ја одобрат партнерката и ќе си благодарна што навреме си го избегнала куршумот и за себе и за добро на своето дете и со го откачила пред да направи трајна штета врз вашето ментално здравје.
Daj boze, se sto kaza da e taka, da izdrzam i da prodolza od kaj sto zastanav. Deka uzasno tesko mi e, neobjaslivo tesko.
среќна што учам нешто ново и тоа што пишувам своја стратегија за да станам профитабилна задоволство ми е што цел ден дремам на лап топ