Неубавоми се плаче, многу сум нервозна... Сабајлево добив и ме фаќа ПМС. Многу е страшно, си сите се карам
Убаво... утрово станав, времето прекрасно го искористив за пешачење. Се вратив дома, малце пилатес. Се чувствувам како секое мускулче да ми е измасирано од внатре. Се чувствувам енергично, мирно... прекрасно
Колку мразам кога од премора едвај заспивам пред тв, и ајде некако се одвлечкам до спална од премореност едвај заспивам и се будам за еден час од суво грло и кашлање. И така сега си чмаам у ниедно време а утре цел ден ќе квичам. 3.30 наутро јас абер немам за спиење
Се чувствувам напната неодлучна растот на цените на становите ме утепа и тоа во градбавте вака те онака со тие преддоговори за свои пари човек да се пази какво време дојде господ напомош се чуствувам ужасно лошо и несигурно беспомошно незнам што да правам секакви идеи ми се вртат и незнам се плашам да не погрешам па да не се каам оф боже што невреме како не се врати времето пред короната и инфлацијава да си берев памет на време сега се друго ќе беше ама па кој знаеше за овакви времиња
Се кевосав многу, собрав пари и конечно има на попуст некои работи, утре купувам телевизор, а веројатно и мобилен.
Неразбрано.. Како коа што и да кажеш, и да нацрташ дури, џабе е, секој си го кажува своето, си го брани своето, без да се потруди да те разбере што точно имаш на ум. Смрзнато, ладно ми е у соба, а може и да ме фаќа некоја настинка, грлото го осеќам ко да подболува.