Сабајле само што станав ми дојде па цел ден ќе бидам таква скисната И едвај чекам да доје 8 саат за да почне фудбалот.. Ме фаќа еуфорија
Супер се чувствувам, а и времево ме бедисува Договорено кафе со другарите и другарките од средно, фудбал од 8ипол, после фудбалот на пица со дечко ми... активности за цел ден
Па не знам , ме снајде нешто па сеа ќе ја чистам собава , не знам дали е на добро ова . Не ме фаќа место , морам нешто да правам . Не е лошо ама може и подобро
Изморено, A new job? Hopefully. A new man? Possibly. A new handbag? Absolutley! Шопохоличарката ја опишува мојата состојба моментално, само што би сменила некои работи.. Изморена сум од шетање по бутиците, изморена... ] But, new handbag? Yes of course!
Преморена. Се обидов да помогнам во решавање на туѓ проблем и не му изнајдовме решение, за жал, па тоа дополнително ми го "зачини" денот и ме исфрустрира. А очајно сакав да помогнам. Ме фати неколку пати дремка, не можев да догледам ниту еден филм. Ниту книгата не ми го додржува вниманието. Имам воспаление на мускулот на десната нога, вчера претерав со вежбање и сега си накривувам. Се чувствувам омалаксано. Онака, не меланхолично или тажно, но буквално без волја и желба за ништо посебно.
Еуфорично. Повремено панично. На моменти самоуверено. Ќе заврши ли лудилово? Утре. Утре е денот. Се надевам се ќе биде ок.
Е значи како ме изнервира времево. Што убаво си беше преска, човек со ќеф да си се средува и да си планира плажа... и оп! Дожд и бонус грмотевици! Глупаво лето! А и + боли. Епа боли сестро слатка. Никој на празно не поминал. Ајде, ќе пројде и тоа. Само треба време... Во исчекување сум. Соновиве не ме изневеруваат во последно време.
Денес сум со чајот пред мене и со другите лекови. Па што сум јас крива што настинав кога е вакво времево?
како се чувствувам?? ?? пааа и јас незнам како де расположена де тажна, па скептична па насмеана.. и така еве 3 4 дена сум
се чуствувам дека имам потреба за одмор, за спиење да си наполнам батериите за летото ама сеуште не е дојден дено а и сум премногу срекна иако не сум наспана
Избезумено. По ѓаволите!! Не знам каде ми е паметот. Ништо чудно да сум го заборавила низ трговски. Главата, ќе ми прсне, на делчиња. Ма какви делчиња, делченца!