Полудев ПмС две недели порано, претходниот месец немав сега ме поремети Се ме нервира, на плачка ме тера, нервозна, растревожена Денот ми беше никаков, уште 10 дена до циклус ако секој ден до тогаш ми е ваков некој ќе окрка дома
Не знам дали е за тука но јас пак ќе си се искажам Од понеделник почнувам со работа. Досега не сум имала никакво работно искуство имам 23 години. Имам измешани чувства, напната сум, возбудена,исплашена,едвај чекам да почнам,но се плашам да не згрешам нешто, па дали ќе се “поклопам” со луѓето,дали ќе има некои што ќе се изживуваат со мене оти сум нова,млада… По природа сум многу тивка и неконфликтна личност, од моја страна јас чиста ќе сум си, но дали и другите такви ќе бидат спрема мене и знам дека тоа не е во моја моќ и знам дека со секакви луѓе ке работам. Се извинувам на долгиот пост но се надевам дека и некој друг ке сподели вакво нешто,барем да знам дека не сум сама
Како мисирка дремам Значи неможааммм Како убаво си заспав пред ТВ се будам ај додека се преместам се расонив и ме дрмна ПМС- ов со тахикардии и пропратни слични сра*а Зошто мора да се минува скоро секој месец со вакви психички рингишпили? Сега така ќе си дремам цела ноќ, капак на се па испеглав некни све сега немам ни што да пеглам Добро од ова е што во ПМС многу сакам да пеглам , единствено тоа ме опушта во вакви денови..
Ми прати другарка ми слики што сум заборавила дека постојат од некоја екскурзија у прва или втора средно на која сум заборавила дека и некад сум била... Се осетив среќна ... Тоа е успех за мене, да осетам уопште нешто.
Грб ме боли, стомак ме боли, психа ми игра,не можам да спијам... Уште малку и јас како Риска.. ,, ЈАОО Боже шта сам ти згрешила"