Малку ме јаде совест што ништо важно нема да завршам денес, ама пак задоволство ми е што се излежавам цел ден здравје утре ќе се работи
Требаше да одиме некаде, ама одбив. И сега се чувствувам лошо, имам и чувство на вина и малце ми е криво шо одбив. До попосле сигурно ќе ми биде полошо, знаејќи дека ќе ми префрлаат за ова што не отидовме. И тоа многу.
Ме сотре главата, скоро два дена ме боли без прекин и одбивам да се напијам Налгесин или нешто. Издржувам. Пиев лимонада, кафе, се изнашетав и денес низ гужви и топло-ладно, сонце-облаци, ветровито-спарно. Се осеќам ко низ три годишни времиња да сум поминала. Туш, дремка и нешто за каснување. Петок ми е обично ден како недела. Ај ваљда ќе се опраи времево.
,, еуфорично" Сркам со лажица павлака со 20%масленост додека чекам да ми се испече трилече и се ова кога ќе се собере е еднакво на жена во ПМС со триста расположенија во 5 минути
Како и времето надвор, убаво, со чита книга што одамна не сум ја почнала, правевме скара и така И не ми се седеше цело време дома, морав надвор да искочам
Горе весело доле лудница. Знам, ќе кажете не си само ти пола од нас сме така, ама дали е можно да осеќам од промена на време резот од царски праен пред милион години? Детево ќе се жени уште малку што се вика уште се осеќа срањево...
Може, таквите операции, повреди за цел живот ни се.. Ме изнасмеа за детето Најверојатно ти е 12,13 години ама смешно ми падна ќе се жени
И ми се спие, и не ми се спие, мисли ме мачат глупи, филмот ми врти 300 на час Едвај чекам да добијам, ама едвај, ќе издишнам