На раб на лудило Се чудам шо живци имам, се тенчат, се тенчат ама никако да се скинат А баш би сакала така да избувнам, мислам ураган би излегло од мене Мрш сите до еден
Додека свикнам на овие температури, дојде есента. А навистина ми е криво што не знам да уживам во летото. А како да уживам, да ми објасни некој. Се истуширав, се разладив. Зедов книга пред спиење и таман заспав, за нецел саат се разбудив со тахикардија од топло Одам да видам дете тоа утоп мокро од жешко И оди па заспиј, мислам собата ми е мала за воздух И сега лежам, де во таван де во телефон зјапам
Клекнат бев, најнормално станав и преметнав некој мускул во бутот и цел ден се влечам како смок. је*ем ти 30+, од самоопстојување јавуваат кушлуци.
Preko den zesko nemozes ni da izlezes od doma na ovie pekolni temperaturi non stop samo tusiranje ladni pijaloci hrana sega tolku ne te tera da jades od vremeto Sega legnav umorna sum a uste ne me faka son
Како би си легнала на тераса. Дома е пекол, а клима не сакам, ми смета! Си седам надвор, конечно малку тишина, може во комшии спијат , ама секако ми годи. Само од дома слушам гласовите на моите мажи и тоа доволно ми е за мир
Nie sme vo kuka dvor ima i klima imam ama ne ja pustam uste sega Ama zatoa prozori otvoreni pocna i ladno vetre da duva sega
Исто и јас, сеуште немаме пуштено клима за ова лето. Ретко ја пуштаме преку лето, мене многу ми смета посебно на синусите. Пола ноќ на тераса, пола ноќ вадам цвеќиња по надвор и таман разладена заспивам
Колку сум смотана ме фати стомак пред да одам на забар Се наплашив од пред некој месец сега за влакно фалеше да побегнам
,, шлакнато" Сите во овулација,, цветни, јас прецветана" Овие два дена арно што некој не претепав, расположенија ролеркостер
Ау како некој паразит се чувствувам.Искинав мускул,сега не можам да мрднам.Се на друг да чекам да ми купи нешто,да ми зготви,да ми направи.Кај сум навикната цело време да лежам? Ќе збеснам.