на некој начин среќно ,исполнето и г0рдо, зошто? Паа, ги знаете луѓето шо носат баксуз? Е, јас сум и носела на спседкава среќа пред важни настани ми пиши и така и одрло од рака.. Тоа се е убаво,ама јас тонам..
Безволно.. За денес си зададов неколку задачи освен што ручек направив и два пати јадев од него ништо друго не направив. Не се сакам ваква ама против хормоните тешко се борам
Омалаксано, дехидрирано, болно, тешко, прегазено.. Во лето да имаш вироза било ужасно нешто. Згора на се' и депримирано. Не ми се јаде, пие, ниту живее.
Се што треба да се знае за мојата психичка состојба е дека досега сркав со голема лажица грчки јогурт а на паузата од една минута си боцнував сирење Арно што не сркам мајонез како претходниот месец
Таман опуштено заспав дали еден саат сум спиела ама заборавив колку опасна комбинација е лето и ПМС Мм кога ме виде станата ме праша б6 дали сум зела Уплав има човекот ноќе кога го будам, тогаш ми текнува да работам сенешто во ПМС. Алал му вера на нервите во вакви денови со мене ама брате мили пред циклус да се помолам е работата
победнички! да земам мегафон и да викам "успеав! направив! успеав!" мислев дека години ќе ми требаат, ама сум си спремил се со време... cheers to me!