Кога,, непланирано"на пат за 2 дена тргнуваш и од стрес на толку обврски што треба да завршам седам безвеза, листам на телефон и се стресирам и,, уживам" во анксиозноста што ме дрма Мразам непланирани работи
Кога се спојат хормони и анксиозност, лудило. Се чувствувам како некој ноќеска за нозе да ме има фатено и трескано де од едната па од другата страна мавано од под. Е баш така.. После паничен како со лавови да се борев ноќеска, моментално само трепкам
Мислам дека на светов не постоела полоша и поглупава личност од мене. Така се чувствувам денес и тој е мојот идентитет. Не знам дали постои нешто што ќе ги испере сите мои срамови на планетава, за гревовите ајде знам дека е простено. Ама срамот останува, а и последиците.
Периодов главата ми е шашма... Никогаш не вели никогаш било вистина сепак фино искуство беше, во секој случај како и обично ќе ги извлечам сите фини и убави работи вклучувајки ги и чуствата од целата ситуација. Ќе се потрудам и овај пат да останам позитивна и покрај се што се случи мене убаво ми беше . За се има прв пат