Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Се чуствувам среќно,и се радувам многу заради другарка ми која што ке се вери,па ке прави свадба,многу ми е мило за неа,и се чуствувам како мене да ми се случува тоа,навистина ми е мило.

2. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Како се чуствувам???Па да видиме.....Станав од сабајле да ја фризирам другарка ми за нејзината веридба,и ја средив топ(не дека се фалам)и после јас се средив и отидов кај неа на веридба за да ја испратам.Многу ми е мило за неа,се знаеме усте одкако јас знам за мене,заедно сме растени цел живот+генерација сме.Бев пресреќна,до пред малку.И дојде принцот мој и ме изнервира бескрајно ,со што статусот му се смени автоматски на магаре.Да доловам само колку ме изнервира моето магаренце,среќа негова што во близина немаше ништо со што би го масакрирала.И на се ми вика *не ме карај,знам дека заебав* и пробува да ме омекне со погледот на мачорот од Шрек.Да не го карам?Па ке го убијам,и затвор ке го одлежам да се знае!!!!!Акал да се немало.А колку бев само весела........а работата е дека не се кажуваат некои банални работи.Ами сега чаре за нервозава?

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Цел ден по малце шит, потоа едно неколку саати бев на врвот, а сеа сум на другата страна од планетата превртена на глава! Толку длабоко под земја сум копала, замислете! :evil: А знам дека мајка ми стварно не е крива, па нејзе да и се истурам за таа да се чувствува крива. Море ќе одам да си вечерам со нејзе, штета шо не ми ида за на кафе таа.

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.626
    Ако вчера се товев со фина ванила,сега се товам со чоколадо стопено во вид на нутела крем,сопрете ме зошто отидоа 400г и линија во неповрат!!!Значи пред да добијам сум шумска ѕверка!
    Ми мириса на варено вино во форма на свеќа,Буковски го стиснав и му кажав што се тоа ЖЕНИ,фактотум,воошто не е лошо,ама беше одамна,Холивуд на ред,Дафне ќе ме почека,нешто ми се присака дедово со рошаво лице кој е два метра под земја веке 14 години!Сакааааам да го читам,мнооогу!!!И покрај тоа што е џаболебар и евтин егзистенцијалец,клошар,меѓутоа ми отскокнува од секојдневната ограничена рационалност со која што се среќавам и затоа ми е мерак онака!
    Си налупив портокали и корите им ги наредив на уред за греење,баш фино ќе ми се измешаат мирисите на крај и ќе ми се слоши!И Лилит престани да ја лижеш лажицата!
    Цела вечер се смеев со љубовта и го мерев со поглед колку тоа се заобли откако е со мене,дали сум јас тоа виновна?!
    И да по прашањата што ми ги поставуваш,сфаќам дека си сфатил која сум на овој женски форум и внимателно ме читаш!Ако станеш пред мене утре,ѕвони ми мамицата твоја!

5. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Cel den nesto pravam za da ne mislam na ona sto me tera da mislam...
    Neizvesnosta e merka za macenje na onie koi se inferiorni...
    Uffff,pa uste ako malku ili malku poveke ne si siguren vo sebe...merak!
    A sto mi preostanuva osven da si cekam i da se nadevam i da si velam samata na sebe deka i da ne bide to ane e do mene,a ona sto bilo sum dala se od sebe.
    Kolku e tesko koga se boris za nesto za da postignes,a drugi odlucuvaat.
    Eh kolku sakam da stanam sabajle i da otidam na rabota!Aman ne sakm barem premnogu!
    Ne sakm ni bazen ,ni dzakuzi,ni roleks...sakam samo da si go poplocam dvorot ovaa leto i da mozam da si odam na odmor so moeto malo semejstvo so koe mi e najubavo na cel svet.
    Veruvam vo Boga!
    Sekogas koga nesto iskreno sum go molela mi daval i to aona sto e najdobro za mene.
    Taka ke bide i ovoj pat,ama koj da doceka....
    STISKAJTE MI PALCI ZA SREVCA I PUSTETE MI JA CELAT APOZITIVNA ENERGIJA >>>>MI ZNACI MNOGU!

6. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Се чуствувам како да сум многу постара. Сите други се си весели и опуштени и слично, а и порано можев да го имам кое машко и да посакам, а сега... ептен сум сама и осамена. Сакам да превземам нешто во мојот живот, сакам да си го зголемам кругот на пријатели и сакам да си уживам во животот со некое момче.

7. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Ti stiskam bebyketi i so dvete race...so sreka :)

a za temata..ne se cuvstvuvam bas ok malku sum isplasena ..imav seks vo petok i ni pukina kondomot i decko mi svrsi vo mene pa taka da se plasam od ona sto najveke me plasi sekogas ..i taka cel den sum na misla :worried:ilent: :o :|

8. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    katja ima tableti za posle seks,zaso ne si kupila?ali bidnalo veke nemoj da se plasis,ne sekogas faka od prva,toa e retkost,eve nie so deckomi skoro 7 meseca svrsuva vo mene postojano pa ne sum ostanala bremena.luge po godina-dve pokusavaat non stop dodeka da bidne.ne se nervuraj za zabe.i zemi test samo seuste e rano za da pokaze dali si bremena treba da pocekas malce.

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Одлично,премрзнато и уморно.И сите ве поздравувам.

10. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Ко да ме згазил воз

11. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.217
    Допаѓања:
    139.884
    Мразам недели. Таква монотонија ме пука... Станувам во 12 да надокнадам за недоволното спиење цела недела, потоа чистам, па одам на ручек, па неделно пазарење, бањање и легнување деца, јас се бањам, малку на форум, и си легнувам... аман више, ќе биде ли една недела различна?!?!?
    Почна да ми се здосадува животов, време е да сменам нешто.... ко да не знам дека треба да седнам да ја напиам проклетата магистерска, и да земам да шетам, без грижа на совест!!!

12. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    161
    После вчерашниот турбо ден денес се чуствувам уморно ми се спие ме боли цело тело ,ми треба масажа .

13. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    me boli zabce,i ladno mi e i malce dosadno :(

14. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    денеска се чуствувам како да ке настинувам,кивам цело сабајле носето сака да ми течи па морам да пијам парацетамол и фервекс за да спречам :(

15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Поспано, мамурно....дали е до времево незнам, ама ме мрзи да станам од столчево и да си направам кафе.

16. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    I denes i vcera i zavcera i od cetvrtok navamu ...se osecam neizvesno,po malku nestrplivo,a pred se stresno.....
    Sakam da doznam na sto sum i kakvo mi e careto za ponatamu????
    Sakam da mi javat sto pobrgu!
    Se custvuvam kako na zeska pecka .....Macka na vzesten limen pokriv !

17. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Денес за чудо сум супер иако не сум фан на понеделник :) бев сама дома па кога си пустам музика и кога се разиграв сета насобрана негативна енергија ја исфрлив и сега сум како нова :) поздрав до ситеее :*

18. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Понеделнички :evil:

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.217
    Допаѓања:
    139.884
    Нов ден, нова недела, нов месец, а јас уште летаргична...мора да заврши ова веќе еднаш!!!

20. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    ...kako vol u kupus... :roll: :)