Мојот инат е во таа смисла дека повќе од времето кога сум се чувствувала безнадежно било поради други луѓе и нивните постапки спрема мене.. јас никогаш не би го пружала тоа задоволство на никој од тие луѓе што ме повредиле да ме гледаат како патам и очајувам, епа не, од инат на вас јас ќе бидам среќна и мојот живот ќе биде поубав без вас.Тоа е најдобрата одмазда.
Дури и да си сам крив, нели сакаш да ги исправиш грешките што си ги направил? Најлесно е да згрешиш и да се предадеш, тешко е да живееш и да се трудиш да ги исправаш тие грешки ден по ден
Само јас ли се чувствувам без енергија од времето последните две недели или? Јас препишувам на хормони ама и домашните се жалат особено мм ми. Среќа заврна ама температурите уште неколку дена ќе тераат. Ова лето премногу брзо ми заврши ама крајот од август така добро ме протресе од гаќи што уште ме држи. Така од сега само лето и зима ќе имаме.
Баш ми е мило. Секогаш да бидеш *** Крвосано Ај, фала Богу не ми каснеше Малце уморно, ама и најадено и задоволно
Искрено, малце ми падна мило оти најдов маринирано пилешко месо за скара каде имаше само батаци, карабатаци и крилца без стекот, оти не сакам стек освен у салата... Тридесете газим, тоа е.
Маринирано пилешко ти е бомба којзнае какви натриум хидрати ставаат во него. Поубаво сама да си го посолиш.
Катастрофа Само да знам кога ќе се смират овие хормони, полудев веќе Фацата по цел ден ми е вака Спијам и на рати, аманнн, а јас сум човек што си сака поврзано спиење, ај ништо, во некое подобро време