Малку ненаспано,прејадено,а инаку супер. Доволно насмеана како и секад,добро расположение,па и на базен ќе се оде денес..
Се чувствувам глупаво, омалаксано, ме боли главата и тоа се заради тоа што денес или утре треба да добијам. Го мразам овој период од месецот
Па пред половина час станав, јадев и сеа малце пред компјутер. Иначе сеа за сеа сум супер расположена, и нема да дозволам никој да ми го расипе таквото расположение.
Многу лошо.Станав во еден целата искрварена и со болки,се преслеков и цел ден свиткана во кревет.Буквално цел ден не сум станала од кревет.Уф менструални болки.Пукнав...
Супер .Пред еден час ми заврши попладневната дремка и сега цела наспана и среќна ќе проуживам во остатокот од денот
Денес денот убаво го поминав.Со семејството бевме на Матка.Таму лепота.Се вративме околу 14 часот па отидовме на ручек.Потоа дома се одспавме па сега кафенце на тераса па после една прошетка покрај кеј.Е да може почесто вака.
Многууу подобро од вчераааа Откако си станав поладна во oднос на некои работи, убаво ми е на душичкава. И ќе враќам одсега
poubo nemoziiiii malce razocarana zs ne se podnoviv nisto oti sabota e den za soping ama to e ko ke si na rabota do 4 a pazaro vo bitola raboti do 5 posle si dojdov srekna si gi vidov mojte drugari so gi nemav videno edna nedela mi falea neormalno no poveke nema da odat nigde bez da mi kazat sega ona srekna ke velzam da se kapam pa malce ke se pozurkam i posle doma i odvaj cekam da dojdi utre go sakam denot NEDELA