И јас нема да се видам со дечко ми денес .. на тренинг бил срцката Фудбалерче мое Се чувствувам прекрасно .. овој ден ќе го искористам средувајќи се себеси Баш планирам да ми биде опуштен ден и да не мислам на храна
Убаво. Малку не наспано, ама ќе се привикнам. Во секој случај подобро е од вчера. И да, премногу ми е монотоно некако бидејќи немам никаква обврска. Не се тера вака, секој ден едно те исто.
Леле каква спанка сум била дури ми е мака што су наспана ко станува олку касно, си вика поарно не наспана порано да стана отколку обратно. А кој ми е крив ко не навив аларм?
како да не се нрвирам,срцето ме боле толку многу сум се изнервирала синоќа,мислам солзи немам веќе во мене,белки се ќе се среде денес!!!
Ти фалеше , се врати и те нервира ? Кажи му да се среди подхитно да не се собираме ние Што бидна ? Не се нервирај те молам .. кога ти е тешко само уклучи се овде , одма ќе ти помине ќе видиш Мене ми држеа среќа за вчера и сега сум многу подобра .. Се чувствувам прекрасно
Се ќе се среди, и кажи му на дечко ти да не те нервира, да не му се собереме 100 жени од форумов , па да види он
ех да ј боже душице ама гледам денеска е стишена ситуацијата малку,ми се извини ми прати 300 пораки ама ме боле пак,сега за да ме расположи ми вика за вечер имам изненадување ова она за да ги заборавам караниците,секако дека и него му е тешко ама не мораше да биде баш вака....