1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Никако. Имам добиено и... :puke:

2. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    75
    среќно :inlove:

3. WomanInLove

WomanInLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    268
    Веќе 3 дена по ред се чувствувам многу лошо, ме боли стомак, ми се повраќа, едвај издржувам на работа, ама ајде белки ке помине, пијам чајче и ќе помине :))) а и ќе заборавев, многу сум радосна од резултатите од матурата :) :)

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Убаво, ај ако го занемарам вежбањето исполнет ден иако немам многу обврски ,
    затоа самата си измислувам некои обврски еве
    Обврска број 1
    Минимум 5 поста и 1 саат на Фемина (обрвска што не смее да се прескокне)
    Задожителна што не ми претставува :sweat: туку ова :)

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    оооооооо напнато. мислам дека и денот да трае 48 саати јас пак ќе немам време за ништо. само нешто брзам се нешто имам испланирано. оф а ми се одмара ми фали она одмарање и дремење на нет или на откриената фемина. ми недостигааат многу работи и за тоа сум чудна. ах само си велам кога ли ќе одморам се чуствувам преморено и ми треба одмор ;)

6. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Лето е. Сакам повеќе забава. Ми треба повеќе забава. Душата ќе си ја продадам за забава. Не е убаво да имаш нескротлив темперамент како мојот. Сакам нешто интереснооооо!

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Едвај чекам да заврши овој ден :(

8. Tamarax3Ronaldo

Tamarax3Ronaldo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    Моментално малку изморена, но не е страшно се издржува :) .

9. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    се чувствувам специфицно возбудено :lol: истовремено сум и среќна за претсојниот викенд , но и разочарена бидејќи немам доволно средства за да се’ реализирам онака како што сум замслила! аххххх...имаат право другите кога ми велат дека сакам да комплицирам ;)

10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    и јас исто се чувствувам искерно да ти кажам ама баш исто..

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.951
    Допаѓања:
    164.185
    Овај ноч није био мој дан...
    Се нешто си мислам и се нешто и секогаш во очи одмор,мене не ми се оди и предвремена носталгија ме потресува...
    Пмс,пмс,пмс...ќе му удрам глава,жими се!!!
    Денес на неколку пати поплакав во себе...да бев дома,може и стварно ќе квасев перници.
    И ...се некако како растеме,старееме,животов се погорчлив станува и пече...горчи,горчи,ама и убавото кога ќе дојде...ууууф...ама па кратко трае...
    Еееех на еден ден да немам памет,колку ќе бидам среќна.
    Дали знаете дека цитостатици има приватно да ги купиш,а со сини картони немаааа.Ете така немаааа...аааааш...да ти се попишкам на државава гадна.Биди после патриот...и дали знаете дека единица крв е 50 евра,лева рака,десен џеб,требало да се почастат?!Ете баш со тие зборови!!!Што уствари ви кажувам,ако има трошка вистина во муабетите на една особа на форумов,ќе увидите како се уствари функционира...ма да чисто се сомневам дека е вистина,но и да не е,така си е реалноста...
    Утре е нов ден...силно светнал ден,еден ден...може и уште утре,задутре,што знаеш...среќата е зад секој агол,само треба да си ја препознаеш и да најдеш начин квалитетно да ја употребиш.
    Ама најважно,сјајам со самосвесност и самодоверба деновиве...дет ис гуд...го прави и невозможното возможно...секако во човечко возможни размери.Не лекувам од кожно-венерични болести фатени крај црногорско крајбрежје со биоенергија...далеку било!

12. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Денес .. подобро неможеше да ми почне..Си ја решив дилемата,си го остварив сонот,сега ќе живеам како принцеза.Аааах толку сум среќна..Само уште него да го видам ..Ама ќе почека ! По утрото се познава денот :sun:

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    пааа така така, се разбудив наспана барем другото ќе го чекам само од себе ;)

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Не се наспав ич , а сега не можам да заспијам ..Инаку добро е валда не знам :^)

15. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Малку ме држи негативната енергија од вчера што ме избркаа од компјутер .. но добро е.Ќе биде многу многу подобро ако сонцево си остане и брзо помине неделава и таман да излезам од дома да шетам,тогаш ќе бидам пренајсреќна а сега сум си нестрплива само..ахх понеделник,вторник ..

16. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    61
    Супер се чувствувам денеска. Нека помини големава жештина и прибирање дома дуууурииии по полноќ :P

17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Мјаукам.

Многу ми е жал што имаш девојка одалечена од тебе светлосни години, знаеш...
    Ова не е ни за во темава, но...
    Морав да си кажам.

Никогаш, ама никогаш нема да бидам случајната, втората, таа што зезнала.
    Имам поголеми и подобри планови за себе.
    Ете, тоа.

Се чувствувам празно.

18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.231
    Ден како и секој друг... ништо посебно, но просветлено после синоќешниот разговор... кај и да си Македонче, од истиот синдром патиш |( нешто е гнило во државата Данска... ама ќе видиме до кај ќе тера работава вака. Само се надевам дека нема да биде полошо, не дека сега е идеално, ама е ок. Долгорочно гледано, не ветува светла иднина, макар што сега не ме тангира...

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.444
    Допаѓања:
    143.627
    Уф, болни деца, очајно многу работа, а јас се чувствувам сосема ок. Да не не е во ред нешто со мене?

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Гладна сум и ми се спие... :yawn: