Малку поспано, дека станав во 2, а колку повеќе спијам, уште повеќе ми се спие ама добро, сепак убаво се чувствувам. Преубаво лето ми е ова
Омалаксано.Станав уште рано сабајле и цел ден ми се спие.Лошо заспав и сега целата сум здрвена.Башка трапчото мој што не можам да го убедам да одиме негде во недела.Аман...
Прекрасно. Енергија пуца од све стране . Благодарам на специјалните личности што ми го разубавија денот. Треба вакви средби почесто да се дешаваат.
Разочарана..Гневна..Бездушна..Станувам човек со камен срце.Не ,не сум јас тоа.ТИЕ таква ме направија,празна и злобна.ТИЕ,сите околу мене,ме гледаат само со лице за сожалување,со маски на светци зад нивните ѓаволски лица.Ама не !Нема да дозволам повеќе јас да бидам онаа ВТОРАТА!Нема,макар и сите НИВ да ги изгубам,ќе живеам милион пати подобро сама со себе.Ах животе мој,зар и мојата крв ме предаде?Што уште остана да видам?Што и да е нема да ме изненади,доволно видов досега.Немам што да изгубам.И пак,јас и мојата празнина...
Денес сум , без некоја причина , е па редно беше после толку депресивни денови и еден ваков ден да имам
станав рано...добро 9 саат е сепак рано за мене.....и сега многу премногу ми се спие.....ни кафе не ми помогна...ми паѓа притисокот на сонце и на спиење ме тера денес имам НЕУТРАЛНИ чувства (уште не се разбудиле за да ми прават проблеми)
Онака .. Ко да ми фали нешто , а знам што е Другар ми отиде на одмор и ќе се врати за 10 дена .. а после за 5 дена па јас ќе идам ии така да сеа ми фали на мсн да му додевам малку ааа и му завидувам си лежи на плажа сеа и ми фали уште сеа
Сега сум опуштена... ама прееска кога ми „цркна“ лаптопот, се изнервирав, малкуцка само... оти гости ќе ми идат вечерва, а музиката ми е на лаптоп... среќа проработе, ама до кога...
Инервирана уште по сабајле. Сега ќе донесам нов режим за спиење.Што е ова 3 саат а уште се спие.9 во кревет и ќе се станува како мене во 10 или 11.После па од кај толку пораки..ахх нервози,нервози,нервози..како немам некоја можност да летнам.. Па и сабајле двете врати ми ги затвориле,па и од спиење нервозна да станам па сакаат да цркнам.. па и кога сум нервозна па и дополнително ми е жешко,а и дечурланана што вришти само од јутра до сутра незнаат дома да ги приберат,па и јас бев колку нив пред неколку години ама и знаев дома да се приберам..
добра сум во глобала, ама сега се изнервирам ама пак имам надеж.. милсма дека се ќе биде добро се надевам до понедленик , вторник најкасно
Како рак. Изгорена, црвена...sun, slow down please. Се разгалив деновиве, колку мрзлива сум станала, не можам да се препознаам.