Денес бев во библиотека и се наоружав со книги и ми се исполни срцето. После малку на релаксација кај дечко ми и вечер сум на работа :roll: ама тоа е.
Па просечно, чуствувам потреба да се тргнам од овој компјутер и да почнам да правам нешто корисно за мене, а и нема да фаќам целулит на столот.
на распуст,после положените испити пред време.Слободна и задоволна со себе! ке си легнам уште малку...
Мноооооогу нервозна!!! Уф, колку сум лута на постдипломските мои! Еден проклет професор ме утепа од бутање. Последен ми е, 90 % имав напишано, и сеа се јавувам на студентски прашања и ми кажуваат дека ме нема на список?!?! Кај ќе го барам сеа професорот, не се јавува на телефон, не одговара на маил, нема приемни денови... да не треба да висам сеа на 30 години на факултет, да го начекам професорот на кој му немам ни распоред ни е-маил, ни телефон ни ништо, да видам шо е работа шо ме нема на список??? Државен факултет... и после они флексибилни биле ... марш бе таму!!! А сигурна бев дека ќе положам, почнав и магистерската да ја пишувам... арно после месец ипол им текна резултати да дадат! Уф да ми е сеа пред очи...тешко него!!!
Што знам,не ми е баш ок...меланхолично и носталгично.Ми недостигаат некои луѓе,конкретно човече...некако ми е празно во душичкава.Мачно ми е да чекам и да сонувам чудни работи,мачно ми е пак да се враќам назад во оние мисли кои ме однесоа само на крај на самодовербата,мачно ми е да легнувам со очекување... Денес во 6 станав за на факултет,се вратив со екстремна главоболка па од 1 и пол до 6 и пол како во кома бев,а планирав да учам уште денес...а толку многу ми фали...
Никако денов ми е срање, со кој стигнав се скарав плус ова е трет пат во рок од еден месец кај шо настинвам главата ми бучит и сум ептен нервозна шо неможам да се видам со дечко ми и имам еден тон за учење за утре
Тешко да се најде некој... Инаку денес си го преспав прилично цел ден и после ме утепа главата од болење. Е тоа ти е денско спиење. А и утре ќе биде исто...
Site se zalat i kukaat ,pa ne sum ni jas nesto podobra... Od vcera desnoto oko mi e poteceno i zatvoreno...mi izleze ona sto vo narodot se vika"jacmenka". Ova vtor pat vo zivotot mi izleguva od pregolem stres.... Uffff kolku e bezveze.... Dobro e sto taka izleglo,a ne udrilo na drugo mesto
hmmmm imam potreba od nesto.....ne znam sto treba da patuvam vo 11.15 a nikade ne mi se odi :? 100 pati mi se javija za da go pomestat terminot za poaganje i pritisokot mi go dignaa own: ....doterana sedam i cekam grrrrrr se izdigav kako nenormalna vo 9 za da trgnam vo 11.30 mrazam docnenje a taka mi go zapocnaa denot ......ostanete mi so zdravje milicki