Пренајсреќноо,испотено,изморено,но како и да е сепак во фаза на заљубување ..ах да не отидев ќе се каев
Денес се радувам поради братучетка ми , вечерва прави веридба планирам најубаво да си поминам и да се изнаиграм
Ненаспано и депресивно многу . Ќе почнам да си пишувам распоред што да правам за да ми биде испланирано времето и да се расположам
Се бањав стопати денес, не се трпи времево... Среќна сум бе! Ќе работам И плус си поминав прекрасно на Масив, уште ми е гласов фатен
Изморено, коските ме болат. Ми се оди на плажа. Го читам постот на Шилејката, убаво си поминала на Масив, и солзи ми навираат во очите.
Евентуално Се шалам бе! Па ми се спие, уморна сум некако Ама добро е, иде некако Ми се јаде нешто благичко, ама не можам на диета сумм ќе издржаааммм
08:43 утрото: Злато (обракајќи се на дечкото) мислам дека е време ДОМА да си одам!! И така убаво си се разбудив во прегратка на него.. ах,преубаво ми е.. Само не сум доволно наспана, у пичку матер, жешко е , не се спие ич. Јебига.
во секој момент ми се чинеше дека ќе се онесвестам! Сега веќе се освежи малце времето, подобро ми е! Никогаш пожешко не ми било!!!