ispolneto, zaljubeno...voglavnom sum srekna ! mi nedostasuvase ova cuvstvo na vozbuda poslednite nekolku nedeli...no ete me sega sigurna i srekna so ogromna voljaaa za usteee!
уморноооооо се преоптеретив изминативе два дена ама и времето жешко - тешко ме утепа ајде денес ми е ден за релаксирање и полнеље на батериите
Задоволно од тоа што го сработив, изморено, со силна главоболка и мала загриженост за временските непогоди што ги гледам на небото
Изморено Сеа сакам само да спијам,но нема Бај д веј, среќна сум! си фатив боја малце чоколадна лалала
Добро е .. се тера некако !! Си слушам музиче..си уживам на форумчево.. би лапнала и една милкаа ама не смеам цело време мислам на хранаа Ама ајде..ќе се издржи! Се контролирам.. Ајде нека поминаат 10тина дена..да можам бар 1 коцка благо да земам
Со еден збор - среќна! Мислам дека ништо повеќе не можев да посакам... иако можеби малку ќе ми направи проблем - но не му ја мислам! се друго е споредно, ова ми е сега најважно!
Сабајле бев многу нервозна, таква станав од спиење, а немаше причина за да сум таква, ама помина тоа и сега сум расположена и среќна, како нова