i jas treba da patuvam,ama mene mi se patuva,ne sum bila nekolku nedeli kaj moite pa mi se ide.a kako se custvuvam?neznam.. :? nesakam da se zalam,sakam da bidam pozitivna,ama nekako tesko mi ide,pa nastojuvam barem da bidam neutralna.se osekam kako da tapkam vo mesto,a toa strasno me nervira.sakam da napreduvam nesto vo zivotov a mi se cini deka sum na mrtva tocka veke so godini,i nisto ne se menuva,nisto ne se podobruva.rabota od denes za utre,pari od denes za utre,zivot od denes za utre.edino ljubov fala bogu so imam,ama pokraj site drugi problemi i nejze prestanav da ja vrednuvam.zabe ne rekle starite-od ljubov ne se zivee..eve ispadna pak deka se zalam mi se ide da napraam nekoja drasticna promena.da rascistam so sve i da mu ja letnam nekade daleku...nov pocetok,nov zivot.
Леле прекрасно станав и видов дека сум го положила најглавноито и најважниот испит и не знаете каков камен ми падна од срце
So sreca neka ti e ! Neka t eprati sreca i za ostanatite ispiti se nadevam deka ke bides zarazna so srecava !
DEVOJKI ...SAKAM DA VE IZVESTAM DEKA ME PRIMIJA NA RABOTA I POCNUVAM OD 14.02.2010 GOD. FALA,FALA,FALA, VI MNOGU ZA PODRSKATA ,VASITE MOLBI I CELATA POZITIVNA ENERGIJA KOJA MI JA ISPRATIVTE I ZA SITE MOMENTI STO GI SPODELIVTE SO MENE! MNOGU POZDRAV DO SITE I DA VI DE ISPOLNAT SITE VASI ZELBI!
Eve od mene so sreka so lesno da ti trgne dobro na rabota! Pa da castis..od prvata plata! A za toa kako se cuvstvuvam..loso..mnogu loso..propagjam samo i neznam do koga vaka.Se fakam sebe kako na momenti i sum si dovolna sama na sebe .Posle tolku neuspesi..i losi i stresni situacii mislev konecno ke trgne na podobro ama ne..Se se vrti vo krug i neznam do koga vaka??!Krivo mi e zatoa sto znam deka vredam i kolku ama ete koga ne saka i ne saka..se da si dojde na svoe mesto vo mojov zivot!
Sekako deka ke castam ,samo birajte kaj sakate kafe da pietei blago de ..aj i blago ke castam! MNOGU VI BLAGODARAM ZA PODRSKATA!
daj boze samo taka ubavi vesti da slusame,kao deneska,rainbow go polozi najvazniot ispit,babyketi najde rabota,so airlija neka e,pa i nas da ne fati majata
GOSPOD DA VI POMOGNE! I toa koj ubav den -SREDA pocnaa ubavite vesti! Mnogu sreca na site i FALA ZA CESTITKITE!
Eve draga prijatelke uste ednas da ti cestitam i jas ,ja spodeluvam vasata radost i se nadevam deka i ponatamu ke ve sledat samo ubavi momenti.......pozdrav od mene))))
FALA MNOGU ZKJB! TI MI BESE EDNA OD NAJGOLEMITE PODRSKI! GOSPOD DA TI JA DODELI NAJGOLEMATA SRECA NA OVOJ SVET! :up:
DEFINITIVNO ARIEL! tOA E MOJOT NAJSRECEN DEN! FALA TI I NA TEBE ZA CESTITKITE!MNOGU MI ZNACI PODRSKATA OD VAS!
Леле браво бејбикети ајде честито и ти посакувам мнооогу успех Баш се израдував кога прочитав Се исплатеше стискањето палци од сите членки на форумов
SEKAKO DEKA SE ISPLATESE,VASATA PODRSKA MNOGU MI ZNACI I OD SE SRCA BLAGODARAM ZA NEA1 FALA I NA TEBE I SITE ZELBI DA TI SE ISPOLNAT!
E bebykety нека ти е со среќа новото работно место и гледај да го оправдаш нашето стискање палци Посакувам ти напредок и висока плата
Како се чувствувам? Епа откако прочитав за Реинбоу и за бејбикети многу мило ми падна, онака одма устава во насмевка ми се развлече. Честитки и до двете, за Реинбоу одсега па натаму со лес да ги поминува испитите, а за бејбикети успешна работа и еве не мора частење. Доволно е и што си ја добила работата. И стварно 14ти... Стварно ти е среќен ден. Запишано во ѕвездите.