тажно , деприсивно , разочарано ......ништо од мојте планови.....само се надевам дека се ке биде добро
Мизерија... Се чувствувам изневерено,осамено... Секако! Ништо не ми е погодено! Проклетство.. Ми требаат цигари...
Се чувствувам ужасно,напуштено...Останав сама,после сите тортури и пресвртници,навреди и понижувања дојде крајот...Како ќе го издржам...? Морам да одам да прошетам сама на воздух...
Прво. Среќно. Ме пукаа некои емоции, незнам незнам како да ги опишам. После. Мизерно. Дека ми беше досадно. После тоа. Забавно. Се изнаиграв со малото После нервозно. ми го скрши најубавото огледало После. Пак ме пукаа некои нервози, на сите им се исповикав, пу ко во пмс да сум,а може и сум.. После. т.е. сега,во исчекување, ќе го видам лепотанот
Изгледа сите девојки го менуваме расположението на секои 15 минути, и помалце [извенете за оф-топик ]
Многу ми е тешко, не можев да работам Сега да одморам малку па да си продолжам со работа, едвај чекам да се стемни, да се видам со него!
Поспано... се убивам од спиење, и пак ми се спие... како некој да ме дрогирал никогаш во лето толку не сум спиела...
Прво и ОСНОВНО: ГЛАДНО! А в кујна се собрале еден куп баби да не може човек да јаде на раат. Ми доаѓа кабливе да ги изгризам! И се нервирам бе! Ко неспособна да е човече!
Со еден збор чудно .. Дека сум кај другарка на спиење сеа ќе ја прашувам што сум правела до детали вчера !! бевме кај неа со уште неколку другарки и се понашавме како очајни домаќинки , несреќно заљубени