се чуствувам хм ненаспано, без орентација во прострор, се осеќам чудно. леле се прашувам што ми еееее ни сум среќна ни сум несреќна онака лаит се исто ми е за се
Тажно...исто како и вчера.Осамена,чувствувам како не постои некој што ќе ме гушне и ќе ме утеши онака како што сакам за да ја пребродам оваа разделба-тешка и болна.Толку се навикнав да го имам покрај себе,да ми се јавува,да излегуваме...а сега останав сама
денес би требало да сум расположена роденден ми е,ама јас сум некако тажна зошто ни самата незнам нешто не ми е како што треба
незнам што се случува со мене , понекогаш сум возбудена а без причина, понекогаш сум депресивна.. ставрно незнам, гледам да ја задржам повеќе возбудата отколку депресијата
Се нервирам. Жешко ми е. А ако ја пуштам климата ме боли глава. Сепак ми е жешко. А во скроз кратко сум облечена. Ми треба базен сега на тераса
Значи, понекогаш се доволни неколку секунди за да може сосема да се смени расположението... ... тоа ми се случи вчера, па така да се чуствувам супер...
Мрзливо... И сега пијам вино. И се осеќам....Што знам,недефинирано! Ах,и да не заборавам подуено... И мислам дека ми растат осумки! Фала Богу! Редно е да ми дојде умот...
Чудно но сепак убаво цел ден се маткам пазарам и се подготвувам за вечерната пијанка Постара сум за една година а исто и подобра попаметна не и послаба си посакувам се најубаво само внатрешен мир ,љубов,искреност да ми сервираат сите како и јас на нив(добро не секогаш Мама да ми е здрава најздрава тато да живее уште 100 год и сите мои блиски да се среќни а јас со нив да споделувам,сакам да ми се сполни само една желба ќеја зачувам за себе,а другото само ќе дојде !поздрав на сите!***