FALA ti HIPICA za cestitkite...... Moj den e toa...za sekogas...najmnogu sto sin mi e roden na toj den... Pozdrav do tebe i neka ti se ispolant i tvoite zelbi ,sto poskoro!
БејбиКети изгледа 14 фебруари ти е среќна дата, чинам еднаш спомена дека роденденот на синчето е на 14. Ти честитам и ти посакувам да си бидеш задоволна со новото работно место. Инаку денес денов фин, сонце си грееше :mrgreen: :mrgreen: Освен што морам на некому да му соопштам лоша вест, а несакам јас да бидам таа што ќе ја каже веста :? :? :?
Нервозно,предадено и малце разочарано.Не дај се Лилит... Чудна ми е новата средина и новото темпо на живот кое се трудам да си го наметнам.Некако се жалев од статорот,но по се изгледа така најубаво функционирам и освен тоа,среќна сум кога така си живеам. Се нервирам што им дозволувам на луѓето премногу,на моменти им се отварам премногу,преискрена сум,премногу им верувам,а заборавам дека не така лесно се менуваат.Ама овој пат,малку сум опаметена,ама сепак... Какви манипулативни кучки имам во животов значи...ух,ужасно нешто.А истите тие плукаат по други и ги навредуваат,како останатите се лоши луѓе...не,не можам да го гледам ова...ама и не можам да го трпам.
На трње, цел ден. Ај што чекавме 3 саати за да ни го одложат испитот, сега дремам на женски форум, позади мене фрчат телевизиски гомненици и сум ПМС кучка. Небитно. Да и кажам на Лилит, дека ме процени И за расположението и за уметничкиот дух. Меланхолија ме спукала цел јануари ме држи! Ама ќе почнам да ја бркам, зошто ме јаде, а јас не дозволувам да ми стане примарно чувство. Се случуваат сештологии... Едно знам. Имам повеќе енергија одошто ми треба. Одам вечер да ја препливам во базен сечена вотка. Се читкаме!
Дефинитивно прекрасно. Положив со две осумки ептен гадни испити и се гордеам со себе. Вчера свирката беше фантастична! Уморна сум, ама после ручеков има да се залегнам во кревет и да си зјапам смотани серии до бескрај. Го љубам момчето ми ептен. Ја гушнав сестра ми денес кога се вратив од факс, едноставно успехот ме расположи. И така, вредеа овие 30тина дена мачење, учење и нервози...
Bravo za uspehot i milo mi e sto si raspolozena ...od sega ne so 8 so 10ki se da polozuvas inaku ja sum super eve sega ke si izlezam na kafence so dvete moi druski najsakani i taka pozz
Ах,како ли се чуствувам? Поспано,со премногу информациииииииииииии во главава,па поради тоа веројатно и дремка ме фаќа,како сигнал за - ајде доста беше за денес,време за пауза па си потпевнувам една песна како Change my world.Па ај тоа,и во меѓувреме си се расправав прееска со компјутеров,нешто ме зафркава,станав и компјутерџија,уште фирма ми фали да отворам за компјутери.Аххххххх,плус женски проблеми,и кога ке видиш,мешани цуства денеска,хаос.Па и по еден лапсус....така....
Ух олеснето. Последниот испит си го положив со 8ка и сум пресреќна Вечер ќе излезам малку во провод да се издувам мислам дека си заслужив. И така...
Е браво за сите,се радувам за вас,ама мене ќе ме држат уште во неизвесност,до 15 е сесијата,а моиве професори малку се мрзливи за прегледување :? Затоа се чувствувам...хм...како...абе скрос сум во неизвесност,ама и не ми е лошо :up: :up:
Супер се осеќам. Додуша на Трнорушка не и требаше да ме станува, али ја решив. Утре конечно петок, кој многумина го очекуваа, и тоа.
Малку сум изморена...ама сега ке и речам на мајка ми да ми удри една масажа и потоа ке се фрлам на цртање оти некако имам многу инспирација
Denes se cuvstvuvam neubavo, depresivno se karav grd den nekako dosadno mi e vo zivotot aj nekoj ako saka neka mi kaze kako da i izbegam na deprsijava i kako da ne mislam na eden kup glupavi raboti koi mi se slucija...........TAZNA SUM ....I SAMA...... I TESKO MI E........ KE POLUDAM........