а не може да ти го продолжат договорот? инаку грллав јас ја имам читано секој што енекој....интересна е..лесна книга
Нерасположено, засрамено, се скарав со мама, и сега ја избегнувам по малку Ама ми се собра па неа ја најдов слободна за карање. И сега не ми зборува. АКо! Заслужив. Ама до утре ќе и помине. Се надевам
Супер. Станв во ниедно време зошто ме разбудија авионите што прскаат против комарци. Си направив кафе, си ставив кисела вода, и сега сум во двор. Мераци!
Ќе се разболам. Сигурно. Од тебе ми е идиоту! Но,сепак сум добра....Што знам,имам некое добро чувство за денов...Се надевам дека ќе биде продуктивен! Следно.... А вечер...Јухууу! :y:
Срцето ми чука како лудо и поради тоа се чувствувам чудно. Имав и грди сништа кои фала богу не се реалност ух
Денес сум расположена. Ми годеше разговор и трач со другарките. Нив ги испратив и сега го чекам златото да дојде
Чудно, некогаш убаво, некогаш горчливо... тешко излегувам на крај со ова што ми се случува. Обично се решавам, а сега некако оставив...