хмм..утрото некако лошо го започнав,со негативна енергија и лутина но сепак решив да се релаксирам малку и да не се нервирам па такаа убава ми е вечерта со насмевка ќе го завршам денот и среќничка сум по малку
Ангелче и јас како тебе само се налевам со сокови и вода ама ништоо...за благо се изедов што ми дојде на рака веќе нема ништо иначе ми е за никадее
Се чувствувам исполнето во секоја смисла на зборот. Си седевме цела вечер со златото мое, си се мазевме, паднаа на муабет многу сериозни теми... си правевме планчиња. Аххх само да се остварат. Многу ни забегуваат фантазите и на двајцата, ама што да правиме, барем на тој начин да си го нахраниме мозочето... зошто ако гледаме во секојдневието само ќе завршиме разочарани.
Поспано. Со желба за муабет. Потреба повторно да го видам. Овај пат поскоро, а не после 2 год. Само се прашувам... зошто некои луѓе изреагира онака за тоа што им го кажав? Важно јас сум среќна!
преубаво со импресии од првиот одмор со дечко ми,и еве сега си седам на ком. и си ги разгледувам сликите и одбирам кои ќе одат за на фб
од ова топлото чобек меноже ни да диши,аман веќе нека заврне малку ,ми се лоши од ова горештиниве,неможам на нозе да стојам
леле дој стварно кажи кај има дожд веднаш да дојдам малку да се оладам,пукав од ова топло ,а и овде кај мене како да сака да забрне ама тешко
Пресреќно. Не се сеќавам кога последен пат вака сум се чувствувала. Како и да е, нека потрае засекогаш Ќе бидам себична па деталите ке ги чувам само за мене
Во мојот град каде на друго место де у Кичевијава моја Сега па и грми и истура повеќе од прееска. Ајмо сите навалете кој сака да се олади да не бидам офф топик се чувствувам расположено во секаква смисла на зборот , а во моментов сум ептеен гостопримливо настроена
Е сеа сум башш хепии заврна малце и се оладивме исто така сум и трачарски расположена па можи ке и се јавам на другарками
немам нешто посебно чуство .. вчера толку бев возбудена што ќе го видам и кога го видов се поздравивме (мислам јас го бакнав во образ ) он ладен ме изгледа од глава до петици и се насмеа .. тоа треба да значи здраво сум станал подобар дебил?! не ми е јасно?! ( и да, за глупости се тресам, се ми влегува во срце)
Досаден ден,цел ден нема ништо интересно и врне веќе 3часа.Дождот само повеќе ми го зачинува расположението со депресија....