Ненаспано, ама добро тоа не е ништо ново. Ја гледам гитарата како фаќа прашина, ‘‘исчукана‘‘, фалична, и жал ми е, се сеќавам на ‘‘времето‘‘ кога се наоѓаше во моите раце, а јас пробував да ги погодам акордите, неуспешно. Од септември, музичкото училиште не ми бега. И, конечно решив да се прекрстам во Хрончи Ненаспанович; Ненаспана.
Малерозно... денеска се будам и кога гледам тетката, а капак на тоа стомак ме боли ме кине, се напив кафетин менстурал па чекам да помине болката... И покрај тоа мене си ми е занимливо пред некое време ја испратив комшивката ама сме трачареле Трачарски расположена со минлива болка во стомакот е баш така се чувствувам ! аа да , секогаш осеќам пред да ми дојде, па затоа јас паметна си се снабдив на време со вло*ки
Се чувствувам како да не сум дел од овај свет! Ма кој ме слушат мене? На кого сум му јас потребна? Нервозно! Би се убила за да не постојам овие 2-3 дена и после пак би се вратила.
Сабајле, тмурно,изнервирано бидејќи сонцето ме буди секој ден... Неможам на раат да се наспијам. Потоа,изнервирано..Дома, знаете, ја сум направила вака, ја сум направила онака.. а кога ќе направам нешто добро никој не забележува. Потоа, СРЕЌНО Гледам мобилен, 1 нова порака ех,како може една порака да го смени цело расположение И сега,сеуште среќно,со пеперутки во стомакот за вечер
пак тоа исто чувство....веќе незнам дали јаве или сон биле работите....во ускушение сум....ама ќе издржам....морам....секој со здрав разум би издржал....ама јас, ако попуштам...да знаете дека не е со ум туку со срце направено
Убаво! Иако ми помина речиси цел ден работно, во доцното попладне имав чест да играм тенис со едно мнооогу убаво типче и изгледа му оставив впечаток со играта, па цела вечер ми ѕвони на телефон! Освен тоа, цел ден ми помина во убаво друштво со моја драга личност, еден куп слики и сега една тивка вечер во мојот дом, сама! Ако не заминам пак таму кај што бев досега!
Денеска заникаде ........ од сабајле ме боли нешто грлото, така болежливо се осеќам и плус така е жешко ова времето уште полошо ми прави
Таа мајка ми ако не ја фатам некогаш лекција да и оддржам.... Пак ме разбуди сабајлето и тоа во 8. Па си се преместив во друга соба и си спиев до 15 за 2. Ја претерав. Од што толку спијам , се повеќе ми се спие. И еве сеа се осеќам баш безвезе. Ништо не ме замара, како да немам сетила. Расположението ми е како да сум била пешки до Велес.
Ми се ојт некаде далеку од градов. Ми со ојт некаде со личности кое не пара ги знам. Сакам да ја разбијам оваа монотонија. И секако... ми фалит љубовта и срцено...
-баш вака. Неопсливо мислам. Чувство кое на моменти ми предизвикува пеперутки во стомакот, кое во секој момент ми ја прави сликата од него пред мене. И среќничка онака, Суперишка Доколку не ми закочи сеа компјутеров и не ме напне.