Denes se custvuvam romanticno i zaljubenooooo Uste i sakam od tretmanite za relaksacija za dvajca,ama ke pocekam......
Нешто не ми се сите чакрите усогласени деновиве,баш сум лева и дождлива,можда е до неповолното биометео кој го знае. Така ми е се монотоно,така ми стојат обврските,си се бркам во круг,како мачорот мој со опашката,барем спиењето си го регулирав и спијам по 8 часа,па и плус... Што глуп период ќе беше,а ми снемува време,па кај и да е ќе почне да ме нервира празничата еуфорија затоа што сум без идеја каде,како,што,а плус ме мрзи и не ми се сака да флрам грдни пари за еден новогодишен партал...абе хаос,а во овулација сум,баш треба да сум расположена и светната ко што знам да бидам во тој период. Знам што ми е... се повеќе гледам дека нема вистински пријатели,тие што си ги мислел дека ти се,гледаш дека не ти се и одеднаш ги снемува и види мајката феномен,чекам во ред и се сретнуваат двајца пријатели и почнува муабетот,кај си те нема одамна,престанавме да дружиме бла бла бла нема денес вистински пријатели итн итн ...и така едно сто пати во денот,па си викам да му се невиди сите ли се толку добри и секогаш вистинските луѓе се тука,а остатокот од светот е лош.Лакрдии...па ми падна тешко на душата од тогаш навака и гледам дека полека од тие што сум ги мислела за пријателки и пријатели ... брада...јоктур,никој нема,ниту се вистински. Каде отидоа вистинските луѓе?!
Eh draga Lilit i jas sum slicno raspolozena i se pocesto si go postavuvam toa prasanje '' Postojat li luge so vistinski vrednosti?'' Se pomalku se sretnuvaat iskreno nasmeani likovi,duri i e nevozmozno da se sretne iskrena dobrodusna osoba i iskrenoto druzenje e samo iluzija.A se e potesko so vakov stil na ziveenje da se razbie depresivnoto raspolozenie , za koe doprinesuva i docnata esen i dozdot. Mozebi zaedno ke go najdeme odovorot na zaednickoto prasanje a ako ne mozeme da se udruzime zaedno protiv licemerieto i bezvrednosta na lugeto.Pozdrav
empty...te. prazno nekako........ :? No,denot seuste ne zavrsil, taka da rano e da donesuvam zaklucoci Pozdraav
Се разбудив дватри пати сабајлево, и пак продолжив, дождот си го направи своето. Пијам какао, ја чистам собата, па занимливо ми е. Вечер имам свирка, се надевам на убав прием и веселење... Сакам да не е толку ладно, ама не може, декември е. :roll:
Леле дај бе натерај ме и јас да станам од компјутер и да ЧИСТАМ Боже колку сум мрзелива деновиве... Се разбудив со главоболка и од тамо се ми почна ...ни моето утринско пријателче (кафето) не ми помогна Што ли ќе се прави до крајот на денот Се надевам на подобра вечер!
Малку ми е мачно, но сега ќе излезам на кафе и се надевам ќе се расположам, особено кога ќе си го видам дечкото
Denes nisto posebno :? cel den se izlezavam,ne mi se prai nisto,mrzovolna sum nesto.ama kako pominuva vremevo se poveke i poveke mi e dosadno da dremam doma pa se mislam kade da idam da se izluftiram malce mi se pie kafe negde najiskrajno toa i ke bide
Тажно и уморно, а без особена причина. Треба да учам, сакав да направам неколку работи, ама не можам, не зависат само од мене... :roll:
Uf fala na prasanjeto.Toa e bas tesko prasanje.Sekoj den novi biseri.Si se naviknavme na niv i ziveeme vo eden strav.Se so strav da ne dojde nov bran na taga.Ako i malku ima sreka nema da mozeme da uzivame vo nea.Mnogu brz i dinamicen zivot.I plus sega zima.Uf kolku ja mrazam.Od zima me faka depresija.Po cel den doma.