Станав одговотна баш онака како што ми доликува на годините!Зарем не е тоа супер?!Не,не е...исцрпена сум од трудење. Се откорнав од спиење од 7 и пол до 11 и пол и не,нема да не спијам цела ноќ,баш напротив сега кога ќе се свртам има да спијам дури до 7 сабајле и пак ќе станам без проблем,наспана.Немам приватен живот,готово,факт! Сакам физичка,психичка,финансиска,емоционална,сексуална,ма секаква слобода.Физичка,немам нов пасош,а немам ни спонзор за да го пропатувам пола свет пред да се скотвам некаде на Малдивите,психичка,морам да дејствувам во согласност со моралните и етичките начела затоа што во спротивно ако се препуштам на слободната волја на моите мисли можеби и ќе се дрзнам да извршам неколку убиства со умисла,плус мојата колеблива природа која самата по себе е ограничувачка.Финансиска,па секако еден нормален,обичен шопинг не можам да обавам без амин на шефот на семејството кој ќе ми рече,ама олабави малку со трошење.Дур сама не почнам да заработувам нема лек за мене.Емоционална,е тука е интересно,што се однесува до мојот дел во неа,па не можам јавно и транспарентно да се депресирам и да си ги кажам маките ама онака лавовски гласно,ама во ред ќе го голтам,зборам за туѓата повеќе.Каков крут народ бре!Сексуална,епа имам добиено.Да му е*еш матер ако не па!Секаде стеги,а викаат демократија,е како демократија кога сам себе си се ограничуваш,а очекуваш олабавеност од општеството воопшто.Лакрдии Лилит,лакрдии.Ој си по патот,смеј се,пеј и се е ок. Бтв,ми рекоа дека убаво пејам,нели е тоа супер?! Ќе си основам бенд,барам басист,тапанар,јас знам да свирам на пиано те клавир,па еден синтисајзер ќе заврши работа!
Ми се спие,денес цел ден сум излезена ама нема да си легнам сега,прво да го прелистам форумов,да видам што сум пропуштила сега баш се изнервирав,немам резултати уште од тој глупав есеј,ај утре сигурно ке дадат краен рок е веке додуша положен ми е испитот ама да видам со која оценка
Во исчекување сум на викендот не толку за вриштење низ дискотеки,туку за ОДМОР и РЕЛАКСАЦИЈА спиење до доцна,чајче,кафенце,некое добро филмче ... А денес ?? Денес сум океј ... баш океј ... Пријатен ден на сите !!!
Se cuvstvuvam umoreno, me iscrpuva rabotata no me relaksira mojot decko denes dobar del od denot pominav so nego i navistina se cuvstvuvam ispolneto vo dusata
Епа и јас чувствувам. Нешо врапчиња ми шепкаат така, или напалени мачки под прозор, сеедно. Ќе биде супер ден. :up:
Ми стигнаа 100 каталози Авон,како може да се чувствувам?! :? Станав решена од денес диета,јагленихидрати никако,аха да...само што си ги измив забите после еден убав,сочен тост!Имам добиено,морав почна да ми се врти! Изговори ли се изговори... А тамам си помислив најглупавиот месец помина,февруари секогаш ми е далеку подобар...жими задников!Бившиот сака да се смириме,ме кани на некои си изложби,е нема бе синко,НЕМА!Нема,не излегувам додека не ослабам,а после кани ме кај сакаш! Се зезам! Оваа кремава со бадеми и мед од гореспоменатата фирма корне...ми се чини да поминам низ ливада сите пчели ќе ми се налепат!Пљук!Уште едни џабе фрлени пари.Ќе се чкопам сега за грешката ми од немарност!Кој сака каталог нека ме бара!
Се чувствувам тензично, многу, во исчекување сум за нешто од енормна важност во мојот живот. Брееј некоја монотонија, сивило страшно досадно ми е, него ај да си се вратам на преводиве мои да ми помине време, па вечер пижама парти кај дугарка ми , винце и трач муабети а сеа кога ке се размафтам со тоа речницине
)) denes naporen den ... ama sekogas posle toa si se izlezavam i uzivam vo domasna atmosfera.. polagav nekoi ispiti so mi ostanaa i sea sum slobodna i zadovolna od denot .. no pain no gain right?!
Благодарам на прашањето! Денес се чувствувам ЕВЕНТУАЛНО ( се шегувам,тоа е од еден клип ) со еден збор супер ! прекрасно ми почна денот се надевам така и ќе ми заврши!
ne da se custvuvam umorno luge moi,mi se fati tri saata maltretiranje po avtobusi,dojdov doma pola sat odmoriv i na rabota.odvaj cekam da mi zavrsi rabotnoto vreme i da si ja gusnam pernicata,i zavitkam vo toplo kebence
Па денес онака добро се чуствувам,полна со енергија,божем ке отидев на јога,ама ништо,следечи пут...next time...многу смирено се чуствувам,и мило ми е што не сум нервозна како некогаш,кога си го трошев времето на нервози,глупости,беспотребни работи,кои можеби не биле вредни за нервоза,додуша станав страшно свесна за тоа дека не вреди да си го губиш времето за глупости.Ете така сега се чуствувам,смирено,и имам потполна контрола на себе си,со други зборови супер се чуствувам.
Se osecam ..za nikade.... Odvaj preziveav od sabajle... Odvaj izlegov so sin mi i odvaj si dojdov doma.. Odvaj otidov na fitnes... Odvaj vezbav i toa pola doza nego voobicaeno.. Odvaj dojdov doma i zaspav ..eden sat dremnav i celo vreme sum down... NISTO NE MI FALI ..SUPER sum so raspolozenieto,ama....organizmot se opusta od stres...I TOA OGROMEN STRES... Vtor pat vo zivotot mi izleze i "jacmenka" na okoto(fala mu na Boga sega mi e o.k),prviot pat bese koga trebase da bidam apsolvent ili da pisam kvadrat.....UFFFFF! Mislam deka kaj i da e ke se "osvestam " do ponedelnik....a moram do vtoriot.....
Ќе се освестиш сигурно... а во меѓувреме уживај Многу уморно.. во 24 часа над 900 км, вкупно 1 час спиење, носење важни одлуки, шопинг . Многу згодни цури се комшиките. Средени, дотерани, тоа шо е просек таму, тука е топ. До желбата е. Ај може ќе се заразам и ја
e многу сум тажна...ама стварно многу....па не е фер...кај сите проблеми, кај фрката у периодов, мисли на сите страни како да ја средам ситуцијата што сама ја створив, кај краен рок за проектов ми е среда....ми го снема маченцето, еве веќе 24 часа....е неможам, пукнав од плачење, епа не е фер...аааа...колку го сакав, го чував , го тинтрев....ко пуњач ми беше....ќе го изгњавам и оп ко нова.............аааааааааааааа неможам...ич не е фер па веќе....сите ме тешат ќе дојде...па кога? се парат мачките сеа...ама 24 часа да не дојде?а никогаш не било надвор повеќе од 10 минутки...ај колку ми е тешко пааааааа празно му е креветчево и му стои млекцето неиспиено....аааааааа...