Ненаспано, изморена... Уште онаа ми фалеше! Но сепак, добро се чувствувам покрај тоа што очите ми се затвораат, нозете ме болат.
ете што си бев фино расположена.....и глава ме преболе....и филмче си гледав....и се помирив дека вечерва едноставно не ми е вечер за пијанчење кога се пуштам на фб и за 2 минути бре ме изнервираа. ...ми го качија притисокот....сега дишам длабоко да искулирам
Гоу пиев јас и за тебе ич да не се секираш Леле топ си сум денес. Си ги видов сите луѓе што ги сакам се изнашетав и се направив што требаше.(Добро не мораше толку да пијам )
Онака, убаво си бев расположена, се додека фејсбук не ми го расипа расположението, видов една слика и страшно се изнервирав, тој и таа на слика? мххм еепа одете двајцата да не кажува сега каде што ме тераше да се задржам на сликата повеќе од 1 минута?
Добро иако сабајле станав со подочњаци до подот.Шетав,за малку ќе се онесвестев од гужвата,среќна,задоволна,и нјаважното си го преспав пола ден
Па со помислата дека утре треба да станам у 9...УЖАСНО А и со автобус да се клацкам хахахаахахахахах уфффф....ќе цркнам
Уморно. Имам толку многу обврски што не знам дали ке имам време да си се одморам.Тажно. Помина 1 недела откако го видов. Сакам пак. Среќно. Мислам позитивно и одам напред.
Вчера понеделнички, а денес изгубено во монотонијата на секојдневието... малку сум изнервирана што мајсторот за струјата не дојде од сабајле како што вети, ама така е кога си имаш работа со пријатели, мислат дека можат да те маткаат....
Ептен за никаде...Помина точно половина ден,а веќе е упропастен...Покрај мојата болест во лето ,денес некако се соочив со мојата најдобра..Мислам и пишав дека неможам да се видам со неа,болна сум...Тоа што ми го врати некако го знаев,ама мило ми е што беше искрена.... Денов нема да донесе ништо ново.Освен нови нервози. А тие не ми требаат.
денес се чувствувам како ете така малце лута на животот но сепак задоволна и среќна ,насмеана , расположена за муабетење и кафенце ,вљубена секси и посакувана и да секогаш може подобро
Денес од сабајле денот ми почна убаво со краткотрајни нервози,но добро е.Возбудливо,среќно,наспано,најадено-тоа е сега за сега.
Среќен Роденден од мене Шилеа Незнам кога точно бил, ама сепак да си жива и здрава и никогаш да не те напушти творечката креативност. И да доживееш многу, многу љубов која ќе те натера да пишуваш уште поубави дела.