Поспано,успана. Хронично ненаспана. Се ме мрзи. Не се чувствувам некако удобно моментално во моја кожа.И жешко ми е. На моменти сум среќна, и го ѕиркам само телефонот, во исчекување сум. Тоа е тоа сеа за сеа.
Денес убаво се осеќам , енергично, фино, опуштено..Ама имам желба за сарказам и провокации према луѓето , кои ме опкружуваат..Абе човек Мора и грешни мисли да има понекогаш
Вака треба заб да вадам денес ама затоа после вака ќе се смеам со цела уста, сите заби да ми се гледаат
Ако не е тајна, мислам...Преден заб ли ќе ти вадат??? Ако ти вадат преден заб, немој жити све вака да смееш - ... Ќе се распобегаат луѓе кога ќе те видат...
Irenna Знам дека претерувам... Ама зашто први вие почнувате да се рчкате со мене... ??? Јас вака враќам на тие што неосновано ме напаѓаат
^^ Остави ја Ирена....Тоа се луѓе без работа....Џабе ти е девојко факултетот,кога секогаш кога ја отвараш устата...
Извини девојко,ова е форум..Секој има право да си го каже своето мислење... А всушност од каде си толку сигурна дека со Ирена за тебе разговараме? Можеби за друга девојка е...Далеку си од центарот на светот за да се врти се околу тебе....
Ајде со лесно... ич да не се секираш, се ќе биде супер! И игнор само... ако некој сака да се кара, нека се кара сам
Поспано,многу ми се спие а нешто нервоза ме дрма повремено ах тоа касно легнување,ми го ремети денот после нервозна ќе бидам,па нормално,жешко ми е аман од жешково,нека заврне малце,нека олади па сонце ама олку жешко,човек и кожа да си одере,џабе ќе му биде
Отлично...хиххи си направив мини пици, со помош на blackangel...срцката моја вечер журкање...едноставно се е тоолку убавоооооооо