грдоооо заспав кон 6, станав во 15... мајка ми пред мене јадеше сладолед а јас избегнувам благо, од чајот со магдонос повторно ми падна притисокот, мн ми е жешко, ме фатила мрзата и не знае да ме напушти дечкото кој го свиѓам не е овде а нз кога ке се врати, нз што да јадам едноставно едвај чекам да појдам на школо, тогаш барем се ми е испланирано и денот ми е ден а не ноќта ден а денот ноќ УЖАССССССС!!!
Уморно. Овие на новава работа маста ми ја извадија! Ама ако, сакам што е така. Сега си ставив еден бејлис со лед (поженска пијачка - здравје) и уживам.
Се чувствував убаво се до пред пола саат, а сега сум накострешена и ми се тепа една личност и тоа јако!
Денес, како и последниве неколку дена, се чувствувам МАРАВИЉОСО Додуша малце сум спржена како ракче, ама ако
И јас како Хипи ама не прекрасно туку прекрастично Направив делит на некои личности ама официјално...
Денот по сабајлето ако се познава , супер ќе ми е цел ден Станав , ми се јави дечко ми , најобичен муабет си напраивме , ми чукна на вратата и си најдов огромен мечок како седи доле со голема црвена машна и порака .. пишуваше Среќен роденден лавице ! Те сакам најмногу И дечко ми дојде со него Многу ме изненади и многу сум среќна . Само сега кај и да е и баба ми ќе дое , ќе мора да ја трпам .. Жешко е од сабајле , подобро дожд да заврнеше .. Хороскопот за денес супер ми е и се радувам . А сега ќе и се јавам на баба ми , да не ми доаѓа со празни раце , да ми донесе нешто за јадење
Секогаш размислувам како две глави да имам, чудно , ама секогаш другата во мене ако не ја прашам ништо не правам, чувствувам како да имам некоја близначка во мене и ме поправа во некои ситуации. Лукс која размислува со една глава , а како да има два мозока се чувствува добро.
Не се чувствувам никако! Работава е зошто си ме мајко родила, па дури и женско! Не можеше машко? Ај на едно место све...