Незнам.. Едноставно незнам.. Би сакала да сум среќна, ме држи музиката до сега, а кога ќе размислам на едно нешто... Веројатно за 2 саата ќе ми се смени. Битно е дека секој ден се повеќе и повеќе сум разочарана,а во хороскоп ми пишува "Наместо да ги собирате сите фрустрации во себе, соочете се со партнерот. Кажете на глас што сакате и ќе се чувствувате како нова личност." го чекам да биде ова. Да се испукам на некој
луто...тажно...збунето....значи кога ќе ти треба другарка највише ја нема....си фати дечко и кој те рецка
Аман со оваа монотонија! I want something new, something different...И многу убаво се истрескав по скалите.
Бош ден, ништо посебно, јадење,спиење,обврските и сето тоа. Вечер одам на ноќно капење,можда интересно ќе биде и се надевам на тоа. Едноставно мразам рутина.Мразам луѓе со авторитет,мразам тишина. По малку нервозна,на ситници знам да се изнервирам овај ден и само разговор со саканата личност ме ублажува.И ми е многу мило поради тоа
Хммм... срцко би помислила на нешто, но невозможно е! Се надевам ќе бидеш добро! Јас се обидувам да се релаксирам со музика, но со оваа книга пред мене ми се врти се...
МНогу ми е тешко многу ми се плаче... ми треба некој да ми даде подршка! зошто за се јас да бидам виновна, зар заслужив?? тешко ми еееее!!!
Фино,одморено и пред се` опуштено.Некако денес мозоков одбива да се оптеретува со глупости,на што му сум крајно благодарна.Убави се ваквите денови,можеби затоа што се ретки.Денешниов ден ми е во стил на песнава. Иако,мојот верен животен сопатник Марфи со неговите закони се обиде да ми расипе расположение,но не успеа.Добро бе,баш во тие 10 минути кога треба да излегувам треба да разврни,ама ај нема веза.Не го предизвикувам,знам дека во секоја ситуација е помоќен од мене,ама дај бе да му се сневиди Марфи олабави малку!Што е претерано,претерано е,ти ја сфатив поентата,јак џек си!ОК?!