Е не ти требаше сега ова!!! Многу сакам животинки и знам како е да ти снема некое!Ама не се секирај ако е мачорче нормално е да го снемува во период на парење,сигурно ќе се врати пак.Ееее ме растажи сега!!!
Лилит ама женско е, затоа се секирам, да бавеше мачорче ќе се надев...синоќа на тераса имаше уште два три мачора....и од синоќа ги нема ни нив ни него....цел ден викам од тераса ко мрдната ...ништо не ми се прави....бљак....ми се вришти самоооооо..........
Пројде денот, ама... Се на се, прекрасно. Што поради енергијата што ја дадов, и поради онаа што ми се врати, што поради фините луѓе, кои, сепак постојат. Сега си јадам супа од брокула и уживам во форумов, некој лабав џез и прекрасната книга што ќе си ја прочитам пред спиење.
loso.se preladiv,i grloto me stega nemozam nisto da goltnam,cela vecer ne spiev od so me bolese,i malaksana sum mnogu.i si poracav negovatel-deckomi,pod hitno da dojde i da me leci mi kaza ke idel prvo da zeme ovosje od pazar i nekoe lekce od apteka.a tolku se pazam,se oblekuvam ubavo i pak nastinav
Никако...ај што морам да го трпам дождов надвор, па мора уште и присуството на една непожелна личност во мојот дом :evil:
Се чуствувам како влечугаааааа,безврска некако,омалаксано,ах да не си женско,се на спиење ме тера,аман веќе,досада жива,тоа па тоа,и повторно...па кај што врне надвор и тоа плус,па барем снег да заврнесе,добро ке дојдеше.Па не за друго ке сеткам после по дождот иако сум целата како безврска,ама ај белким ке ми биде подобро,ке ме дувне ветре,ке ме освести
znaci ne mi se spielo samo na mene abe ne da me tera na spienje denovive,bi spiela 24 sata na den da ne moram na rabota
Кога кон крајот на денот Месечината ќе влезе во стрелец, вашата желба за забава ќе се врати и ќе бидете подготвени за пеење, танцување и романса. - што фино ми вели хороскопов еј! А баш вечер имам свирка во Струга, и се радувам. Ем работно, ем забава ем парички на крај, и во понеделник си се частам нови фармерки! Гајле ми е за дождот, ќе го победиме со смеење и зезање денес.
Денес...одморена сум и наспиена, уште ме држи расположението од вчера..прво пивнувавме винце со моите друшки а потоа бевме на свирка на Франц и пријателите и беше баш релаксирачко и забвно..сега зедов една нова книга ке читам и така..Ви посакувам убав помин вечер на ситее. позз
Како Титаник се осеќам, потопена. А времево во пубертет влезе: прво дожд, па снег, па сонце... ајдееееееееее. Вечер морам, ама морам да излезам.... не се трпи веќе!
Уф дефинитивно се согласувам со тебе.Мора да се излезееееееее! Не дека не се начукав вчера вечерта нееееееееееееее :roll:
Па тапа некако... времево ме убива во поим. Не виреам јас на вакво време. Башка со дечко ми нешо не е баш најок :? Ај може ќе се среди, а може и нема. јебига тоа е шо да се праи. И така се дремам сега на работа и си вртам некои лоши филмови...
Уморна ама уморна од забава,пиење и лежење-па баш мислев дека од тоа не може никад да се изморам...остарувам изглеа И сега ми се спие ама си водам инает самата на себе, нема да спијам. Радосна зашто Бог ми ги услиши молитвите.Одлучна...зашто го кажав првото не откако решив да се сменам..чао више за свима атер мени матер и на секоја свадба кума. Време за промени на подобро
ауууу...цел ден бев со друштво, бев насмеана. На крајот на вечерта лудував во кафич. Кога би ме погледнел некој од страна би кажал ејј колку е среќна ова. Цццц, катастрофа сум, во голема депресија сум и јас незнам од дека ми е? Пред други се смеам, а внатре... Ме плаши помислата дек утре ќе одам на излет со мојте, надевам се дека ќе заврне. Тие го организира излето за да се расположм малце... а јас...
Е богами тоа е најтешко. Да се смееш, а ти се плаче. Ама и тоа е период и ќе помине. Се во животот е период...па и тој самиот.
Ух притисокот ми е катастрофа.Цел ден се акав по центар и ништо не најдов.Цела вечер дремев,се спремав најмрзоволно во свет никаде не ми се излегуваше за да на крај некој ни со осмо на врата ми рече,абе не може гужва е,ми се чини посреќна во живот не сум била.Живнав!!!Ич не ми се гужваше и не ми се мирисаа запотени особи!Па мачорот мој ме изначешка,ме изнагали,ме успа,ме гушна,ме стопли,му заспав и сега дома си предам и си ја мирисам косата,ми мириса на него! И некој нека ми каже дали ќе ми се исплатеше патот до Солун,арни ли беа попустите или живи лажачки и што избор на гардероба имаше?!Да знаете само колку ми е криво што си немам биометриско пасошче,море имаше со виза да одам ако требам,ама од немукает ете ти го на Лилит!Ајде бидете добрички и кажете ми збор или два за овогодишната берба овај шопинг!И сега кога пак,до авугст ли треба да чекам?!