како славејче на слобода кој може да ја замисли таа убавина грациозност таа моќ што ја нуди таа убава птица точно ќе свати како се чуствувам
Безизлезно...знам дека ке го изгубам оној поради кој се будам наутро,знам дека се што сонував да бидам еден ден-ке падне во вода...собирам храброст да се соочам со тој ден и да го издржам машки,тешејки се со проклетото-за се има причина,може сега не ја знаеме,но ке ја дознаеме...ма нека оди се по ѓаволите,не ме интересира причината,не ме интересира па дури и во ѕвездите да ми е испишана и најсветлата иднина,не ме интересира,го сакам тоа што го имам во моментот Но некој од горе очигледно си поигрува со мене,се смее на тоа каква будала сум...сакам да не го дочекам утрово,сакам да ме нема...
Убаво,среќно и исполето,вчера имав многу убав ден и сега сум пресреќна,са надевам дека ќе задржи вака
Подобро од вчера ...бев на лекар..ми препишаа апчиња: Примотрен,Линекс и Реглан...и плус на диета:двоек,грицки,варени компири и моркови..се надевам дека нема да ми се лоши
Убаво,насмеано,среќно.И,мислам дека нема да потрае за долго. Се чудам како не ми се спие после само 3h спиење.. за прв пат.
И покрај работата се чуствувам опуштено и весело ...Девијкиве наработа ми се закон , ги задоволуваат сите мои потреби - ама затоа се наградени и среќни