Топлото ме исцрпува, немам желба за ништо. А енергија имам, наспана сум. Имам некоја мачнина во мене, некоја трема...
Ах денес се чуствувам прекрасно.. иполнета сум со позитивна енергија и срекна .. супер расположена ..
Среќно,исполнето,задоволно.Чудна работа секогаш кога ќе го видам ме смирува, некако ме полни со енергија.
Никако! Никако не се чувствувам и тоа е одговор на прашањето.Неколку пати во наврат имам кажано дека ја мразам неизвесноста и чекањето ... Или ќе биде или не?!И што си морала да постоиш...Грешам!!! Не си ти крива за тоа што животот сум си го уништила во минатото,што слепо сум верувала на некого,што комплетно сум оформила доверба во личност која најмалку заслужува...Еееее да знаев минатото лето како ќе ми биде сега немаше да направам таква животна грешка,да знаев дека неизвесноста ќе ме мачи кога ќе и се посака немаше да верувам толку на погрешен човек.За попусто не се кажало нешто.Истото се повторува секој ден,секогаш исто,тажно-среќно но само на момент.Ајде замини си веќе еднаш.Сакам да има магија која ќе те истера од срцето и нема да боли толку загубата...
Безвезе се чуствувам со нервоза стандардна за почетната фаза на пмс,аман веќе,ми се смачи,па и оваа теткава од Америка досадна,доживотно да се доаѓало на гости не е фер
Не е душо доживотно .. .Некогаш ќе го згреши патот од Америка па ќе се загуби некаде А тогаш ќе ти недостасува Така велат постарите од мене и тебе .А на нас останува да видиме дали е така
Еве за во моментов ќе си кажам дека ме повикува природата (онаа малата), ама мене ме мрзи Возбудена сум, ваљда е нормално.