Удобно.Не во сопствената кожа удобно,туку онака удобно во амбиентов,тапа амбиент тапа јас-совршена комбинација. Си се смеам на нечии глупости,не дека моите не се смешни,ама ме гаѓаат в нерв и најчесто не ме засмејуваат баш.Али луѓево леле лелеее...без зборови ме оставаат,таленти невидени. Направив услуга некому денеска и тоа прави помалку да се чувствувам пријатно.Иако,ако сум баш искрена,а сум,не од некои алтруистички побуди,туку има и некаков егоизам повеќе демек јас сакав,јас ти помогнав.Не е битно де,тој задоволен јас ете по малце и нема потреба од многу тупење зошто,како... Во главава ми е хаос,иако максимално се трудам да не размислувам повеќе.Доста е од ретроспекции,интроспекции и секакви спекции ,кое фајде од нив.Во едно нешто сум само сигурна,а тоа е дека не се плашам од ништо,а за се` останато ич не ми е гајле.
Со некоја главоболка од таа пуста Вотка.Вотка не е ракија -ама денес по глава ме удрила Никој со сила не ме натера да ја пијам
Никогаш не ми било вака кога сум имала добиено. Ме боли глава многу, стомак, ептен сум омалаксана, се препотувам на секои 5 минути, а потоа ми е ладно... крш сум денеска...
недефинирано да баш така а зошто е тоа не би можела да ви го кажам. на моменти среќна, весела а како и да не бидам викенд, кај мојот мил моето мажуле и сега сум тажна домче сум........... ех ми фалат нежните прегратки и гушкање по цел ден.затоа ми е тоа недефинирање на мојте чуства се осеќам како бебе кое плаче по играчката кога ќе му ја земат
Поспано,глава ме боли,стомак боли,се болиииии аман оваа теткава,нека дојде веќе еднаш и нека не замара безвезе се чуствувам,безврска некако
Kако на игли да сум.... Па барем тие резултатите да ги ставеа на нет....А НЕ ВАКА! Боже,дај ми сила денеска да издржам....