Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Најдено и ненаспано, малце ме удри винцето у глава.. Па се ми се гледаат ливади сега 8)

2. supersonic

supersonic Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    50
    Никако.. го преспав цел ден, дома се испокарав и после немав волја за шетња. затоа утре надокнадувам за денов шо ми пројде толку безврска :^) :|

3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Уморно, како воз да ме прегазил.

4. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Се ме боли, уморна сум, ми се плаче...се надевам на подобри денови!! Ајде утре нов ден, само да е подобар од денешниов!! :|

5. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    уфф супер ..поскле добра журка....

6. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Еј ,па нема потреба од благодарност ,со задоволство коментирам на содржајни постови,мислам дека немаше воопшто да ми се заблагодаруваш попорано ,пред форумов да стане хаос,порано забележав владееше солидарност и вистинска размена на мислења додека не се зачленија ете така некои нервозни особи :D Што се однесува до твојот мал проблем,е да, можно е да си друга во реален живот друга на форумов тука поголема слобода уживаме поради приватноста,ти си знаеш најубаво ,па да баш така мислев како што спомна мн мал број луѓе посебно жени имаат храброст да плеснат се што имаат на ум повеќето се мица маца типичен женски примерок ама ај да не филозофирам....поздрав !

7. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    75
    Тажно... ;(

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Тажно..
    Но со јадење на чоколади ми се врати насмевката :)

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Море како сум била нервозна преска, ама еве лека полека се стабилизирам.
    Има да биде супер затоа што ЈАС така велам! :rock:

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Катастрофа, за разлика од прееска малку подобро,незнам што ми требаше да одам до библиотека во жештинава,па уште со тетка ми од Америка под рака и ужас,па уште паметната јас влечев книги за да копирам :@ :doh: како што ме занесе од жештинава,мислев ќе паднам, уште тоа требаше :@ сега малку подобра сум,пијам сок,вода,вода...се полнам со течности како подуена сум :worried: :( и се ладам со климава домче,одмарам :| Па и ова времево какво е,жешко,па барем малце да заврнеше,сакам да врне :rain: и џабе, не врне,пече сонцено :sun: уф... :doh:

11. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Се пробудив со мисла во глава ммм плажа =последица на чачкањето на нет до доцна ноќеска тури за јужниот ни сосед,аххх пари тие проклети без нив како риба на суво,а ми се ужива,сакам да ме служат барем 10 дена ,па цела година на сите јас им служам ете така сакам малку хедонистички да уживам и јас.....Кога легнав ноќеска осетив тапа болка на плешките грбот кичмата..помислив како би ми дошла една масажа ..почнав да си замислувам како ме масира некоја профи масерка па дури и стиската околу вратот почнав да ја чувствувам ,немаше веќе каде од толкава желба ,па со моево раче а ла френч маникуре :) си го стиснав вратчето два три пати и ајде на спање...Знам дека сум хаотична и целата конфузна на моменти,ама си имам мозоче во главчево ми големо,само незнам откај ја научив оваа наивност дали сум ја глумела долго долго време па веќе сум се внела во улогава :angel: Од душата зборувам од душата сакам и чувствувам ,тоа што сум сомничава пречесто не значи и дека сум злобна,нели?!Кога ми ги рече мр икс тие неколку реченици осетив олеснување и незнам незнам незнам зошто не си ги искористам шансите веќе еднаш,никој нема да ме стрела ако јавно кажам дека не чувствувам веќе ништо за него добога па не сум мажена!!!! :@ Тоа е животот нели час се сакаш час пууп нема ништо веќе само спомени ...ухх ми се плаче кога размислувам за ова ми се вришти,него неее јас лојалното кутре па грижливата па ќе го жалам.....нема љубов овде веќе дами и господа немаа,има само кавги недоразбирања грешки од минатото ако не ништо др нема ни добар секс!а да не сум грешка....хммм нека ми се реши ова веќе еднаш нека се реши сакам конечно да сакам искрено а за возврат исто,со чисто досие ми се влага со чисто досие........Инаку сум добра ,добро се чувствувам за разлика од мин денови ме пушти настинкава конечно...добра сум :) :) :)

12. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Премногу распеано,за греотка ова комшииве мои :lol:

13. rozita91

rozita91 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    28
    денсе поарно некој да не ми е пред очи .........така сум изнервирана :@ :@ :@ :@

14. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Бла бла. :talk: :talk: :talk:

Расприкажана. :lol:

15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Немам веќе живци. Се е исто. А јас само дремам, пасивна сум како никогаш до сега, демек немоќна сум да променам ситуација. Гајле ми е веќе. Ќе си гледам за мене. И ќе променам веќе оваа гадна ситуација и со дечко и со се. Како што напиша beatris, па не ми е маж. И млада сум, незнам зошто толку му се плашам и си ја ограничувам слободата. Абе ајде. И веќе не одам на места што не ги сакам, и не правам работи што не ми одговарат. Однесувам се како слаба личност, немам контрола во животот. Лесно е да се жалам. Ама крај веќе, од денес се менувам! И јас сум крива, никој друг не ми е крив. Добро крива сум затоа што правам работи што не ги сакам поради други. Ццц ма каква глупача сум јас!

16. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Ко задњи тиквар |( брее колку ме боли глава...гад демет |(

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Преубаво. ^_^
    Само ако продолжам вака, изгледа дека ќе морам да пијам инсектицид за да ги тепам пеперуткиве. :wasntme:

18. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    40
    Ментално :@ Јас сум таа што измислува работи а тој ми е после крив. :@ Неможам више така да ти правам. Ако ми простиш ке се средам, ти ветувам.

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Јако. :muscle:
    Само имам мал проблем. Сакам да си проживеам еден ден благословена во НЕзнаење.
    Не сакам да знам за проблемите на светот, за неправда, за немање, за груба, сурова реалност, сакам да си живеам во мој розов свет, каде што има виножита и пеперутки кои какаат сладолед.
    Да си јавнам еднорог и цел еден ден ветер да ми ја мрси долгата коса без екстензии, ич уво да не ме боли за животот каков што е , зашто во мојот свет ќе е совршен. :)

20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    I feel like i wanna kick some ass! :punch: :ninja: :D