Супер Весело и расположено но сепак возбудено...утре.. Ма ајде Смајли батали утре..живеј го секој ден како да ти е последен
Ovoj den ni e i posleden :/ od utre nema da uzivame tolku zatoa treba da go iskoristime denov i da bideme srekni
Среќна и побркана! Како ќе си ја правам косата, кога ќе идам во шопинг...... Кога ќе се средувам за утре ЛЕЛЕ!
Се осеќам убаво , згодно . Само да немав добиено , иначе со новава фризура , спремна за првиот школски ден
Се чувствувам перфектно.Уште малку ќе излезам да си купам неопходни работи за на шкоља Си барам некое средување,сакам да изгледам убаво и дотерано за утре и понатаму И едвај чекам да се стемни па да излезам ииии...Да си поминам најубаво Денов е совршен за зграбување на одлични прилики и интересни моменти.Обожавам да се смеам
Денов е цел исполнет со надежи, што значи и јас се чувствувам надежно. Размислувам постојано, на моменти почнувам и да лебдам. Размислувам за многу прашања на кои им фалат, мали, кратки одговори, но ги нема никаде.
малку за никаде сум нешто грло ме боли.... уф лелее само ако настинам многуу од утре почнувам некоја терапија да си ја пијам оф лелеее.... цело време нешто ми е
јухуууууу утре почнуваме се школо Многу сум возбудена, сега барем знам дека секој ден ќе се случува нешто ново Многу среќно се чуствувам, задоволно и слободно. Бурниот период ми заврши, излегов јас како победник и за моја среќа имам шанса уште да се надградувам, да инвестирам во себе.