Добро...ама кога ке се сетам на утрешниот..ден уфф...мења ми се расположението..возбудено....незнам со кои ке се паданм..како што ке биде...
Ако ја исклучам грижата на совест што денес книга не фатив,се чувствувам ОК,сум била и подобро,сум била и полошо,па денес ништо посебно,сума сумарум и не ми е така лош денов.
Ладно ми е бре! Се науфтав во сто фротирки, лаптопов ме грее и си дремам. Денес денов... Апокалипса. Сто расположенија ми се сменија, исто како и времево, нели. Генерално, сосема сум во ред. Некои личности знаат да ме иритирнат така, малку, ама добро, не може да биде секогаш се сјајно! Ми се пријаде лубеница бе. Ме мрзи и да станам. Која мачка сум денес. И да... Ми недостига вниманието негово, некако. А се плашам да му кажам, зошто си мислам дека ќе сфати погрешно. Има време... Ко некоја недоквакана тинејџерка пишувам, ауу! Морам да земам некоја книга да прочитам, да се просветлам ))
Тажно поради почетокот на учебната година, а среќно поради тоа што лимитот на нетот ми е од почеток. Живеам од петок за петок, од распуст за распуст...
Со оглед на тоа што не ни дадоа сеуште книги добро е, ќе се влечкаме уште некој ден без ташни, а загреота маливе гледам од прв ден книги им дале од утре со ташни, офф леле, кај нас ни дневник нема направено. Со оглед дека пак возев тоа ми претставуваше вистинско уживање и значи среќна сум. Утре ќе видам драга личност и од таа страна уште сум посреќна. Се на се , среќна, задоволна и со здрави заби
Подобро од синоќа....Синоќа беше вечер на спомени,смеи,плачки.... А денес..Денес,веќе сум заљубена.... И се чувствувам баш така.
денеска се чуввствувам наспано ... убаво ... среќно(имам нет ) .. и такаа ... имам некое треперење во срцето знам дека нешто убаво ќе се случи ...