Изморено,збесната сум од трчање,лута сум на мајка ми што ме родила најпрва мене па сите мене да ми висат на глава,да ми ги доделуваат дечките како награда :twisted: ,ме нервира што незнам да речам НЕ...и то!АМа ај бе ќе ми помини,ќе си се развеселам јас,ај да видите :up:
Е овој ден што помина стварно ми беше многу убав,убаво е кога човек се радува на ситници....се чуствувам срекно...
И денес се чуствувам поспано,па прва смена во школо -.- то ти је ама нмв тоа.. сакам да си кажам дека сум пресреќнааа! иии сите ве сакаааааааааам !
Малце заспано, а и со дождов плус own: own: own: Ама има да си го направам :up: па шо сака нека биде.
Убаво ми е..чудно но дождот баш некако смирена ме прави подобро речено меланхолична ама ако баш таква сакам да сум денес
Убаво ми е кога врне снег а јас си седам на топличко пред компјутер и од време на време погледнувам надвор. Денот убаво ми почна, се надевам дека ќе продолжи вака.
Denes so ogled na PMS ne se osekam bas naj naj vo ovie denovi se cuvstvuvam sekogas emotivno nestabilna. Ama se nadevam deka ke bide podobro.Dali i vie se cuvstvuvate taka vo denovite od PMS. Pozdrav
Denes se razvredniv epten..... Ne deka mi se raboti po doma,ama morase...se bese trgnalo da kinisuva Ne mi se mrda nikade...studi i ima mnogu sneg... ke si sedam doma..
Јас во деновите на пмс се чувствувавм ужасно и се ми смета. Среќа денес добив па ми попуштија живците
Denes se custvuvam tapaaaa. Zatoa shto toj shto go sakam ima devojka.. a e so mene sekoja sabota !!! ne e fer....
катастрофа.........многу многу многу лошо :? не знам што ми е ама знам дека денес требаше да си останам дома и да го преспијам цел ден ((((((((((((
УЖАСНООООООООООООООООООООО ми иде оној кретен од децко ми да го убијам како не може да свати дека сите ние сме луѓе без разлика на поплот,верата и сексуалната определба едноставно ГО МРАЗАММММММММММММММММММММММММММММММ
dobricko se custvuvam,prepolneta sum najadena napiena,se osekam ko topce ..baska toplicko mi e a nadvor vrne,si gleam tv,citam na feminava,i taka,e sea bi mozelo i bolje da mi bide ama i ova ne e loso