После подолг период и серија нервни испади и дешавки денес се чувствувам прибрана, своја , спремна за нови успеси и стремење кон повисоки цели . Одвојувам моменти на молк за општото добро. Милион лоши вести од утрово но никако не сум нерасположена. Едно научив што и да е не е вредно за мое посветено време и внимание уште помалку за нервите потрошени на истото . Ситуацијата доживува врвен заплет а мене ми е сеедно ..не се трудам да ја разрешам , го оставив тоа на луѓето околу мене , виновникот не сум само јас , за кавга и за љубов се потребни двајца нели
денес мислев дека се ке биде супер но како иде времето да одам за скопје мислам дека се понервозна станувам ........... колку сакам да можам да сменам нешто а ма нема на повекето така им одговарало па за тоа јас ке сум како 13 прасе цела година
Петочки расположена. И се е кажано. Само што не знам што да облечам, ни топло, ни ладно не е. Глупаво време.
никако ,сите ги мразам и себе се мразам,секогаш да правеш се за другите и на крај пак ништо не си направила.....ма не сакам веќе ништо што и да посакам не одговара ....
не рози не така.....адаптирај се ....се е до навика ќе видиш само биди добра,како што знаеш да бидеш и се ќе биде во ред....без нервози и карања....не заборавја дека некој бил цел живот за тебе....не е добро сега да му го свртиш грбот само затоа што тебе така ти одговара...опуштено со мислите и се ќе биде ок.....
Среќно и весело Абе Петок е! Убаво е чуството да бидеш среќен,а луѓето околу тебе исполнети со позитивна енергија