I feel good, na na na na , I knew that I would I feel nice, like sugar & spice na na na na So NICE!!...
Денеска се осеќам како нула,никој не ме приметува..подобро некој да ме мразе отколку вака да не постојам за никој
Вријам, жешко ми е. Се виткам од болки, зажалувам што сум женско. Пмс. :geek: Мешавина на емоции. Ух.
Како птица во лет. Слободна, разиграна, распена, насмеана...Не ме интересират ништо. Ама баш ништо! Кој што сака тоа нека прави... -Катакомбааа..!!! -Не сум тука!!!
Убаво,лесно,наспано... Сакав да станам порано,да средам низ дома,убаво да се средам себе и сепак повторно ме најде 11.Па и школото ме чека,немам време за ништо.Ако...Не ми е гајле штом сум си наспана,ги завршив сите обврски и сега ми е лесно на душата. Скоро цел ден нема да бидам овде,но приквечер ќе се дружиме со крајот на втора и почеток на трета смена Во душата нешто чудно ми клокоти од вчера наваму.Не ја знам причината,не знам од каде олку среќа,розевина...Не е на арно изгледа Туку наместо да мислам шта би било кад би било најдобро ќе биде да уживам во убавината што сега ми ја дава животот,а натаму сепак ќе видиме. Се читаме подоцна форумџии
ОД вчера се смеам цело време и убаво ми е. Нестрплива сум и сакам сега се да си средам и сакам деновиве малку побрзо да поминат. Сега сум толку среќна, а што ќе правам петок или сабота? Ќе доживеам тогаш некој инфраркт.
И јас мислам исто,дека јас ќе доживеам! Денеееес, па среќно... Без причина. Разочарано, спорт ,математика немаме,а сакам да имам И тажно.. Ми отиде парфемот од Фри шоп
Многу лошо ми беше во школо и кога се вратив дома уште 4-5 пати . Малку подобро ми е ама не знам колку ќе трае .. не знам што ми стана денес , одамна вака лошо не сум се осеќала .