Како кутар експеримент во некој од најновите закони на Марфи. Откако сфатив дека ми доцни 3 дена, се впрегнав до аптека, изведувајќи ја мојата омилена месечна рутина - тест за бременост. Кога стигнав, сфатив дека не носам доволно парички, бидејќи тестот го поскапеле. Се вратив дома. Пак отидов до аптека. Кога стигнав дома вториот пат, веќе имав добиено.
Изморено, изморено и изморено. По толку обврски најдов време и дома малку да седнам. Не знам попрво за што да се фатам за компјутер или книга? Си реков ај да си проверам меил, ќе научам нешто и ќе шибам. Се чувствувам дебело. Многу дебело. Се чувствувам како дете и од што е дебело, неможе пантолоните да си ги закопча. Скраја нека е, ама па така ми е кога цел ден не јадам и кога ќе седнам 2 залчиња и готово. Сега ми се лоши.
Многу подобро од вчера Мислам супер исполнет ден ...шопинг и кафенце со драга пријателка која одамна ја немам видено а ми беше драго што ја сретнав .Далината ги раздвојува луѓето
Среќнааа. Насмеана од 8мица, до другата осмица. Се вртам,пеам, скокам, стојам на раце, праам шпаги, мост, стојам на една рака, стојам на една рака и една нога (добро малце увеличив. ) Само пеам и се смеам И заљубена. Моментите од прееска, ме направија најзаљубената личност на цела земја. И пошироко. Неможам да опишам колку го сакам.
пред се изморено и измрцварено. добив и тоа на работа оф ааааааа ќе збеснев така цела се виткам а мораш да работиш. ех стварно тапа ден. ајде помина утре нов ден нова сила се надевам ке бидам подобра
Наспано, после два дена во дремење , конечно се наспав...12 часа(срамота е ама ај) и сега можам комотно да рипам по тавани. Малку укочена, вратот не ми се мрда лево десно, зошто како топ сум спиела, па сеа сум како од мермер, не се вртам па што сака нека биде. Фино ми е што денов е убав. Ми годи ваква температура.
тажна сум,ми недостига фемина.........ама среќна сум во скопје со дечко ми сум 24 часа на ден,и со факс уште не почнуваме,па слободна сум си......
Денеска сум нервозна цел ден бркам кучиња од двор се собираат по мојата кучка и мира си немам Само нека и помине периодот и ја носам на стерилизација одма!