Глупаво , излитено , олабавено , извисено ..досадно ! И на списоков песимистички и нема крај .. Не ми е денот ,,можеби неделата , месецот , годината...нешто ми е само незнам што
Како и секој ден .. само што си бев кај дечко ми после часови и му ги изедов сите колачи и си се галевме и така . Досадно ми е по малку ..:/
Како? Како средношколка на протест! Конфузно, чудно, хиперемотивно, ментално! Се плашам. Не гризам нокти, туку ги бојам во сто шарени бои. Една другарка ми рече дека вибрирам чудно, ама убаво ми стои! А, знаеш плус што? Денес имав енормна комуникација со мачки. Да. Со мачки. Прво, сабајле пред да идам на работа, го начекав карамелизираниот мачак Тоше позади зграда, после, на работа, на пауза, ми се најде едно счучулено меѓу двете канти, на враќање дома, наидов на клупа кај што се печеа две, и ми мјаукаа, па у населба уште две ми се мотаа околу нозе. Апсолутно полудувам. Пиво, пиво е лекот. И еден бокс, ако видам некој што не сакам! Алоха!
^Сеси, побрзо да оздравеш. Јас, се чувствувам, носталгично. Ептен. А и убаво, избањато. Како бебенце, па и плус разгалено.
како времето. од сабајле ајде ќе станам расположено одморено сонценце надвор грее па пуштам некоја насмевка, си викам убав ден е денес, навечер ладничко а јас изморена од работа, море претепана, да бидам искрена не дека се преработив али... ајде ова балкански менталитет па удри на жалење. еј се чуствувам осамено ми фалат часовите поминати во гушкање, она саботно лежење до касно во денот со мажулето и она чуство кое ми се раѓа во стомак како да сум на седмо небо. а и он и јас двајцата мази како мачиња оф ми фали гушкање да баш сега заклучив. се чуствувам неизгушканооооо
болна сум, не можам веќе да дишам 100 апчиња испив и не бидува и нервозна сум ееееептен, офф лелееее, за кај сум?