Малку нервозно, малку скапнато, малку болно, малку среќно, малку ми фалит нешто и некој... Од се по малку...
Грдо. Измамена сум од најоглемиот сељак. Полека, но сигурно настинувам. Изморена сум, но сепак добро си поминав.
Вечерва-малку подобро после еден темелен и долг разговор. Па, добро е она, боље спречити него лечити, предвремените мерки се многу добра опција. Нервозата ќе помине, сомнежот можда и не, ама тоа што не држи пак заедно, сепак ќе стои, и се подлабоко и подлабоко ќе навлегува. Еххх, кој не почувствувал љубовни маки, тој не знае што е живот. А кој не па? Таков нема изгледа
Онака. Почнувам да ја губам довербата во најдобрите пријатели, боли тоа...и те како боли. Уште колку расипани планови? Знам дека секој си гледа за себе. Од грешките се учело. Ќе видиме. Па и добро сум, супер сум, веќе не ми е гајле за ништо.
Денеска прекрасно се чувствував, супер ми помина денов...а во моментов се чувствувам...онака...добро...
Денес се чувствувам многу многу тажнооо..... Се надевам дека нема никогаш да се повтори овој ден.....
Се вратив во живот. Денес нема повеќе нервоза и нема мислење. Тоа што треба да се случи нека се случи и да нема каење.
Изморена и чувствувам како да имам подочњаци до доле. До прееска цело време ме тераше на плачење, но сега е подобро. Брат ми да ме расположи ми пушти едно видео на јутуб. Ме изнасмеа.
Кога станав ми беше супер,бев полна со енергија,ама со текот на денот полека се губеше.Сега сум изморена и единствено нешто што сакам е да си легнам и да спијам.Ама ќе седам на форумов,рано ми е за спиење уште сега
се чувствувам изгубено, осамено, лошо и несигурно... ме фаќаат на моменти кризи и не знам што да направам, но морам да останам при себе... лута сум на Бога, лута што ми го зеде... не знам како се чувствувам!!!
Оззи никоја од нас нема да разбере како ти е во овие тешки мигови. Не знам што да ти речам. Само те молам биди храбра и пробај да издржиш. Навистина ми е жал. И се извинувам за оф топик ама не можев да издржам а да не возвратам.