Како и времево денес, тмурно и мамурно, впрочем како и секој понеделник. Се надевам ќе ми се разведри кога после 8 часа работа ќе си одам дома и на раат ќе си испијам кафенце со брат ми.
Како и времево денес, тмурно и мамурно, впрочем како и секој понеделник. Се надевам ќе ми се разведри кога после 8 часа работа ќе си одам дома и на раат ќе си испијам кафенце со брат ми.
вака ок само ме мачат проблемите на работа што ќе биде?? психата ме убива може од мува правам слон али кога си ново вработена на се ќе се тресеш и така се осеќам поради тоа малку напнато, нерасположено и аааааа незнам што да кажам. ке збеснам и лошо сум денес оддамна не сум се осеќала вака бет
Хиперактивно. Се налив со милион кафиња. Ајде нека ме сопре некој! Јас и онака сум си живчан колерико-сангвиник, со бокал кафе богами можам и "Грчка" да ја оправам за 15 минутки. Убаво се чувствувам, исполнето, лесно како пердув. Нова диета, нова драма. Пердувка на диета... ! Почнав да лупам се' и сешто. Ооооо гревче... Ќе ви кажам и една мала тајна - заспивам од Ред Бул. Сериозно. (смајлизаштитензнакнаубавитедевојки) Дајте ми енергетски пијалок , за неколку минути сум кома. Лоша реклама сум, мене лично ми создава контра-ефект. Гревче на квадрат. Еми тоа е.
убавко, заљубенко, тортастично, шлагастично, дембеластично... и на краааај, тадаааам, солзастично од серијата ми е тоа, не се важи нели? и еве осеќам дека за некоја минута ќе се чувствувам и главоболастично
лудо, откачено цело среќно за без причина, сум се изнатрескала глупости изнасмеала абе преубооооооо хахахаххахахахах и уште преуморна сум во 5 сабалје треба да станам а на крај памет не ми е да си легнам хахахахха
Како времево... пред два часа стигнав од пат ненаспана , заморна и сега на работа дремам .... едно кафе ми треба за да се освестам и да продолжам таму каде што застанав ... а застанав на пола или на крај....
како соноборач ми се спие ми се плаче ама ветив дека ќе издржам и тоа тука на феминкава и ветив :geek:
Како ми се спие, но нема ќе издржам уште некои 8 часа. Немам никаква концентрација. Паметот бега ли бега. Ќе го фатам ли?